TombulHatun filiz7una çekiliş postunda mail adresi olarak açıklandı kullanıcı adı olarak bir liste yok
TombulHatun alonedark müneccim olmadığım için çekilişe katılıp katılmadığını bilemem ki zaten kıskandığını düşünerek sormadım sanki yalan söylüyor muşum gibi bir ima hissettiğim için cevap verdim
TombulHatun Bisaniye aa aşkolsun aldıklarımı bölüşeyim parayı yemiş olabilirim bezden birer tane göndereyim 30 kişiye 😂😂😂
bitterdelisi24 TombulHatun Bana ne yazdın goremıyorum cıldırcam sinirden düzeltmiyorlar mı burasını ya!!!!!
TombulHatun bitterdelisi24 ah be hala mı düzelmedi ya benim hala eskisi gibi ama çok üye kaybedilecek gibi baksana herkes elini eteğini çekti neredeyse perideden bir an önce düzelir inşallah görürsen bunu tabi 😘
bitterdelisi24 TombulHatun Cevap yazmışsın ama göremıyorum :((((( yok yani yok @Naime Yılmaz ı etıketler misin tolbulm çözülsün artık bu durum
TombulHatun bitterdelisi24 @NaimeYilmaz hanım duyun sesimizi bende güncelleme yok ama kimse ile iletişim kuramıyoruz nerdeyse bir an önce düzelsin