buzdankalpler Uygulamayı bilmiyorum canım ama eminmisin izlediğine yani reklam tarzı birşey olabilir mi? Ayrıca sevgi saygı yoksa illa yatakta basmayı mı bekliyorsun zaten bitmiş ki ilişkiniz bence kaç yıllık evlisiniz?

Cicikiz Nasıl yani yokluk? Ne olduu tadın tuzun kalmıyvak kadaaarrr

Sabeos123 Suan hayattaysa annen yine git? Hatta değilse bile git daha kaç yaşındasın ki çok zor eminim ama hergün değersiz hissetmekte oek katlanılır değildir

Ananasss Öyle ama hayat şartları çok zor ayrıca yurt dışında yaşıyorum her ıstedıgımdede gıdemıyorum Ne bılım kafam allak bullak

Yorgunsavasci_11 Bir kere hayatını bu insan üzerine kurma sakın, inan bende aynı durumdayım arkadaslarımdan kazık yemekten bıkmıştım herkese düşman olmuştum kimseyle konuşmak istemiyordum ( ilaç kullanıyorum zaten hastalığım yüzünden) 20 dairelik bir apartmanda oturuyorum ve 5 yıldır sonra biriyle samimi olduk ailesiyle yasayan bir kadın bendende büyük okadar iyi oldu ki nerdeyse sürekli beraberiz çocuğu için herşeyi yapıyorum babasız diye onun için herşeyi yapıyorum dolabım onun ne isterse giyiyor nereye gitse ayakkabısına kadar benden alırdı en sonda bir para mevzusu yaşadık benim için para kısmı önemsizdi ama beni salak hesabına almaaya çalıştı okadar üzüldüm ki bir süre görüşmedik sonra rahatsızlandı duyar duymaz gittim hastaneye ve ozaman afettim sanırım onu suan umrumda değil inan herkes kendi değerini kendisi belirliyor yaşa ve gör sadece sonucunda kaybediceklerin benim gibi üç peş kumaş be para olsun enn fazla buna dikkat

buzdankalpler Aaaa kim kim valla bir girdiğimde başka bir girdiğimde başka biri dertleşemez olduk bu güncelleme mahfetti bizi ya

Sabeos123 Düzeltmeye çalış ozaman yani değiştiribilcepin birşeyler vardır illa ki olmalı

Ananasss bir olayda okul çağında bile değildim. ama adamın yüzünü unutamıyorum. Birkaç yıl kamyon gördüğüm yerden geçemiyodum. Adam kamyon şoförüydü. bir şekilde korkumu aştım ama bu sefer de içinde o adam var mı ya da herhangi biri var mı diye bakıp emin olmadan geçemedim. diğerinde 9 yaşlarındaydım. galiba 2. sınıfın yaz tatiliydi. sinir krizleri ataklar 3. sınıfta 23 nisanda başladı net hatırlıyorum. her yıl bir sebepten acilde sakinleştirici yapıyolardı birkaç yıl boyunca. kimse destek olmadı yalnız aşmaya çalıştım yaşadığım herşeyi. tecavüze yeltenen kişiyle de hep yüz yüze gelmek zorunda kaldım. çünkü aman kimse duymasın bilmesin bişey yokmuş gibi yaşayalım belki bi anda yaşanmamış olur… ona ve karısına yatak bile hazırlattılar. bu eve giremez girmicek dediğim halde. gel de bu hayatta mutlu anların olsun :)

Yorgunsavasci_11 kimseye çok fazla değer verme, kimse hayatından çıkınca senden bişey eksiltmez. şunu düşün. yokluğu benim için kayıp mı? ailen ve çocuğundan başkası önemsiz. gelip geçici. en önemlisi ise sensin. kimse senden daha değerli değil kimse için üzülmene değmez. bir arkadaşım dedemin vefatında yanımda olmadı. çok yakındık sorarsan. mevlüdünde alay eder gibi konuştular. direk arkadaşlığımı kestim ve inan bir gram üzülmedim.

2aslanparcasi sizi üzen konularda sakince konuşun. bu evlilğin devam edebilmesi için ne yapmanız gerektiği hakkında. bu evlilikten beklentiniz, birbirinizden ne beklediğiniz. evlilik 2 tarafın da anlayışı, sevgi ve saygıyla yürür. tek taraflıysa bu sadece bir kişiyi yıpratır allah korusun psikolojik sorunlara bile yol açabilir. konuşma sonucuna göre yollarınızı çizersiniz.

buzdankalpler cevabınız beni çok rahatlattı teşekkür ederim 🙏🏻 dün geceden beri içim içimi yiyor acaba nerde yanlış yapıyorum diye… Bu arada komşum ben görünce durumunu kaldırmış. Bana artık böyle şeyler çocuksu geliyor. Bişey söyleyecekse herkes yüzüme söylesin 🤷🏻‍♀️ birisi bana iyi davransa hemen onu tanımadan iyi zannediyorum eksileri olsa bile o kişi hafızamda iyi biri olarak yer ediyor… Sanırım en büyük hata bende 🤦🏻‍♀️ dertleşecek güvenecek insan kalmadı iyi ki buralar var yoksa kafayı yerdik 😔

buzdankalpler oturup kac kere konustum cocugumuz var diye ama adamin nesine gerek he hi dogru diyon diyor ama kendi bildiginden sasmiyor

Asasasas benim bir elti var başka da bişey yok 2 erkekler
              Memnunum ama gayet sanki öz ablam gibi herşeylerimiz uyuşuyor şükür