Kuzulkurt psikologkadin1 1 SAAT SÜREN İLİŞKİ yi biz bilmeyiz ya nerden bilelim bizimki 5 sn falan sürüyordur en fazla (!) 🤭😂😂
psikologkadin1 Kuzulkurt O zaman bilgin yoksa yazmıcaksin bu kadar net farkindaysan bilgisi olan var mi dedim 5 dakkalim iliskisi olanlar zaten bana yardimci olamaz onu biliyorum cnm
Aysenurlady psikologkadin1 Neye göre 5 dk olanlar yardım edemez belki o orgazm olabiliyo senin ki 1 saat sürüyoda noluyo ne bu küçümseme
KirilmisAyna psikologkadin1 bize de nasip olur mu acaba 1 saat seks yapmak? bunun formülü nedir bacım bize de söyle😂😂
lafonten KirilmisAyna Aslında saati veya ne kadar uzun sürdüğü önemli değil😅en fazla 10 dkkida boşalır eşim ama ben her ilişkimizde vajinal olurum bu benim zaafım gibi
Kirmizilamba pskilogkadin1 canım beni hatırla yaparak çıkış yapmalısın maalesef yoksa sürekli giriş yapman lazim
Esingrl21 pskilogkadin1 Bacım bu gerginlik ve negatif enerjiyle zaten istediğin sonuca varamazsın boşuna uğraşma önce pozitif enerjiyle rahatlamaya bak sonra boşalmayı düşünürsün
pskilogkadin1 Cok değişmiş burası ya kayit oluyorum çıkıyorum hesapim yine gitmis bu nasıl işdir anlamadım
Asasasas Ya bir şey soracağım, uzun ilişki neden hep güzel gibi lanse ediliyor.. ben kısa seviyoruum 😂😂😅😅
Asasasas pskilogkadin1 ben vajinal olamadığım için, uzun bana eziyet gibi geliyor.. klitorisimi hemen uyarıp boşalıyorum mis 😅
KirilmisAyna pskilogkadin1 aşkım yanlış anlama ama bir saat nasıl girip çıkıyor bezmiyor musun? Vallahi ben hemen oldu bittiye getiriyorum 7-8 dakika sürüyor gir çık gir çık gir çık ne anlıyorsunuz ya Bir saat?😂😂
pskilogkadin1 KirilmisAyna Ya vallahi banada bıkkınlık gelmeye başladı baktım olmuyor kaciyorum altından sjsjsjs diğer yoldan olmaya çalışıyorum artık benden kaynaklı sorun var herhalde uzun surenlerin yarısı bu işi çozmuş bide eşim hemen boşalmak istemiyo kac defa dedim anlamıyor
Elemterefis45 Kuzulkurt niye hava atsın senin ki sürmuyor diye hava mı atmıs oluyo saati soyleme sebebi 1 saat sürdügü halde olmuyor diyo tanımadıği insanlara 1 saat sürdügunu soylese ne soylemese ne alemsiniz ya
Elemterefis45 pskilogkadin1 Yanliş anlamazsan o anda aklına başka seyler getiriyormusun yani seksden baska odaklanmadıgın icin olabilir. Normalde bende rahatliyabiliyorum. Ama bazen aklım başka yerde oluyor uzun sürüyo 😂 yani çocuk uyanırmı uyandımı diye ses dinliyorum
psikologkadin1 Elemterefis45 Evet tam odaklanmıyorum galiba iki kızım var ikisi uyanir mi diye telaş ettigim oluyor
psikologkadin1 Limonlupopkek Evet psikolojik sanki napmam gerekir bu konuda Peki jinekolojiye gidilir mi bunun için