Accuk dedim kendime bakayım sefiller gibi oldum iyice bari doğru düzgün bir nemlendirici bulam da gelip geçip yüzceğzime sürem 😌 kuru cildim var yüz için güzel bir nemlendirici önerisi istiyorum kizceler

taricat Bioderma’nın atoderm serisine bakabilirsiniz cildiniz kuruysa. Cerave’nin nemlendiricisi de güzel. Trendyolda eczanedeki fiyatlarından daha uygun oluyorlar.

taricat atopik bir cildin varsa Bioderma atoderm krem i öneririm

Sept çok teşekkür ederim bakayım hemen 🤲🏻😌

• Sept bunu yanıtladı.
        • Sept bunu beğendi.

Popy_ dur bi atopik ne demek onu arastirayim ona göre bakayım 😬 tenk yu beybi 😂♥️

taricat rica ederim 😊 araştırdın mı peki ben o kadar nemlendirici Krem kullandım dedim niye ilk bunu almamışım oğlumun egzaması var ona da çok iyi geldi zamanında doktor Bioderma atoderm kremi önermişti ama almamıştık tek sıkıntı fiyatı 😐

Popy_ araştırdım kuzum benim cildim atopik değilmiş öyle bir sıkıntım yok yani sadece normal kuru cilt ☺️ nemlensin canlansın diye nemlendirici kullanmayı düşündüm bakalım bende uygun fiyatlı birşey arıyorum 😬

taricat benim cilt kuru ve hassas bide sular aşırı kireçliyse oda baya kurutur cildi Bioderma parlaklık ve uzun süreli nem de sağlıyo bunu söylemeden geçemeyeceğim 😊

babygirlx canım ben cvp veriyim cildin yağlı ise uymaz sana çünkü bu krem aynı zamanda parlaklık veriyo yüze