Polyannacilik taricat bu tür bir sürü post var canım @Rouge postlarina göz atabilirsin detaylı anlatım mevcut
Sept taricat Bioderma’nın atoderm serisine bakabilirsiniz cildiniz kuruysa. Cerave’nin nemlendiricisi de güzel. Trendyolda eczanedeki fiyatlarından daha uygun oluyorlar.
Popy_ taricat rica ederim 😊 araştırdın mı peki ben o kadar nemlendirici Krem kullandım dedim niye ilk bunu almamışım oğlumun egzaması var ona da çok iyi geldi zamanında doktor Bioderma atoderm kremi önermişti ama almamıştık tek sıkıntı fiyatı 😐
taricat Popy_ araştırdım kuzum benim cildim atopik değilmiş öyle bir sıkıntım yok yani sadece normal kuru cilt ☺️ nemlensin canlansın diye nemlendirici kullanmayı düşündüm bakalım bende uygun fiyatlı birşey arıyorum 😬
Popy_ taricat benim cilt kuru ve hassas bide sular aşırı kireçliyse oda baya kurutur cildi Bioderma parlaklık ve uzun süreli nem de sağlıyo bunu söylemeden geçemeyeceğim 😊
Popy_ babygirlx canım ben cvp veriyim cildin yağlı ise uymaz sana çünkü bu krem aynı zamanda parlaklık veriyo yüze