Kızlar size bir sorum olacaktı biz geri cekilme+prezervatif ile korunuyoruz ama son zamanlarda eşimde bende içime boşalma olayını istiyoruz ama malum çocuk istemiyoruz 4 aylık bebeğim var zaten önerileriniz varmı bana en azından 1 kere yapsak boyle ama nasıl olacak başka şekilde mi korunmaliyiz yoksa yumurtlama dönemi dışında mi yapmalıyız yoksa hiç ypmamalimiyiz
İçine boşalmak
Hiç riske atmayın derim
Lilo sprial taktır canım boşalabilir o zaman
sancaktepe spiral düşünüyorm ama çok korkuyorum taktırmaya
Dediğin şey içe boşalmanın sonucunu yaşıyorum şuan geçen gün bu postu açtım
29Ocakta doğum yaptım 43 yaşımdayım oğlum 7 buçuk aylık
doğumdan sonra ilk adetim 27 Haziran sonraki 26 Temmuz sonra 23 Ağustos bu ay 21 Eylül gösteriyor 5 gün gecikti görğnüyor ancak halen olmadım normalde düzenlidir moralim çok bozuk inş hamile değilimdir oğlum çok küçük henüz emziriyorum düzensizlik olabilirmi bu durumu yaşayan varmı son 1 haftadır ara ara halsizlik ve bulantım var bu sabahta çok şiddetli bir gaz sancısı ile uyandım
bu tarz bir post açmak istemiyorsan korumasız içine boşalma olmasın ben şuan kafayı yemek üzerwyim😀 cesaretimi toplayıp bugün test aldım o testte geçersiz bozuk çıktı 🙈
içime boşalma olduğunda 11 gün vardı yumurtlama günüme ona rağmen gebelik şüphem var🙈
Lilo hiç korkma valla bende çok korkuyodum girdim hemen iki dk taktılar acı olmuyo çıkınca bunun için mi o kdr kokrtum karnım ağrıyodu korkudan girene kdr ama boşunaymış yani 5 ay olucak hep içeri olur boşalma şuana kdr bişe olmadı her ay adet oluyorum tanıdıklarım da 10 - 20 senedir böyle korunuyo
Bende gebe olmadığım netleşsin direk spiral taktıracağım en temizi
ReglolanTilki vajinaya boşalmak gereksiz ama ağza yüze memeye 🙄🙄 ayh bi şey geldi bana🤮
Lilo doğum kontrol hapı kullanın veya ilişkiden sonra ertesi gün hapı alın
Amannebileyim hap düşündüm ama ne kadar etkili olmadığından emin olamadım bide ertesi gün hapı nedr
emziriyormusun birde düzenlimiydi adet döngülerin