Lilo ilişkiden sonra 72 saat içinde alman gerekiyor ne kadar erken kullanırsan o kadar etkisi fazla oluyor ama senede en fazla 2 defa kullanılabilir diye biliyorum hiç kullanmadım ben ama doğum kontrol hapı aksatmadığın sürece tam koruma sağlıyor yaklaşık 4-5 ay kullandım bir sorun yaşamadım en garantisi o bence
İçine boşalmak
sancaktepe o hatayı bizde yaptık 3 yaşında oğlum şu an hiç te kaymadan hamile kaldım 😒
Lilo hic riske atmayin derim ama illaki istyrsa eger adetiniz günü gününe duzenliyse adetnizden 1 gun once olabilir
sancaktepe ya bende taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum 2 tane normal doğum yaptım ama korkuyorum valla
sancaktepe hangi spiral taktırdınız
neshe79 Cerrezette kullandım kızım emiyordu ve sürekli her ilişkide içe olur sonra bıraktım sekiz ay boyunca hamile kalmadım sonra oğluma hamile kaldım doğurunca tekrar başladım emzirdiğim icin oğlum 17 aylık olmak üzere çerezette kullanıyorum yine hep içime oluyor bir sıkıntı olmadı gününü güne içersen bişi olmaz bırakınca bile 8 ay çocuğum olmadı
ReglolanTilki ağız ve yüz mü 🤮
sancaktepe Sprialle bi sürü hamile kalan varmış 🤷♀️
Feride1234 Evet dilini çıkarıp ağzını açacaksın yüzüne doğru nereye denk gelirse en sevdiğim hemde hamile kalmama garantisi 😂
Sutlucikolati bir sürü de korunan var ama en iyi tedbir bu taktir de Allahın artık napalım kalırsak da
sancaktepe En iyisi hap bence
Lilo canim ben deri altı implant taktırdım cok rahat bir şekilde oluyor hizimki e yıl boyunca koruyor o tavsiye ederim ama spiralden korkuyorsan bundanda korkabilirsin
BlackBerryyy nasıl takılıyor
Lilo koltuk altının az bişey assagisindan takılıyor kola ama ince bisey 10 cm kadar boyu takilacak yere lokal anestezi veriyorlar öyle takılıyor gerek olursa 1 tane dikiş oluyo ama bazilarinda gerek olmuyor internetten arastirabilirsin