sancaktepe qwertyy daha çok yeni düzelir. eski haline gelir ama erken daha merak etme 40 gün bile erken bence
Ozge49595 qwertyy 40 kadar zaten iyileşiyor dikişler ilk girişte biraz zorluyor ama sonra geçiyor bi kaç güne darlıkda hiç bi alakası yok hatta bende genıslık oldu ilişkide 1incide neyse 2inci sıfır ama bu kişiden değişir
anna-karenina qwertyy bende de genişlik oldu hatta ilişki sırasında bişey hissetmeden hop diye giriyodu ama 2-3 ayda falan toparladı kendini artık normal. Sizinki daha çok yeni yani anca toparlanır
eserekli_kiz1 qwertyy genislemis olmasini sadece esin anlayabilir cunku ben dogumuma son gunler kala esimle iliskeye girdgmzde biraz genislik var dedi ve sabahinada kontrlm vardi doktrmn 1 cm aciklik oldgnu soylemisti snra dogum yaptm 40 im cikti esimle tekrar iliskye grdm ve eskisi gbi olmus dedi bunu esine sor
Meryemdonmez Bende normal doğum yaptım 8 ay önce ve dikiş atıldı baya 2 buçuk ay ilişkiye girmedik korktum ondan sonra eşim baya daralmış dedi ilk defa ilişkiye giriyormuşum gibi hissettim…..canım yanmıştı bir ay böyle genişleme olmamıştır bence
Fatgi_ qwertyy hergun duru suyla yıkayıp kurula ve baticon uygula şişme ve kizariklik varsa enfeksiyon kapmış olabilirsin. Dikişler tamamen iyileştikten sonra inan hiç izi bile kalmıyor ve benim darlık aynı devam etti yani gevşeme falanda olmuyor. Sadece dikişler düşene kadar bakımına normalden çok daha özen gostermelisin.
anna-karenina qwertyy geçiyo geçiyo hatta doktora gittim kontrole ona da söyledim dikişlerde bi sıkıntı yok herşey normal anca toparlar kendisini demişti
qwertyy @Meryemdonmez ya ben dikişlerime baktım ama sanki oram çok genişlemiş gibi duruyo dikislerimmi açıldı acaba diye düşündüm de
qwertyy @Fatgi_ her lavabaoya gitmeme iyice kuruluyorum baticon sürüyorum sanırsam dikişlerim duusyo ama 3 kere beyaz ip gibi bişey düştü
Fatgi_ qwertyy evet ipler düşerken ele geliyor yada peceteye falan dökülüyor. İyileşiyor ki ipler düşüyor demekki
Hayat_ qwertyy daha 18 gun olmus genis durur evet benimde asiri cok dikisim.vardi 1 bucuk ay yolumu zor yurudum telefonla bakmıştım dayanamayip ay dedim bune boyle kocaman olmus ama emin ol 40 ina kadar topluyor küçülüyor oyle olmasi cok normal