simaysvs eternallove Kasılmalar bırakmıyor rahat bırakayım bu öyle bir sorun ki korku sanki büyük birsey olacak mış gibi sanki .. lütfen tavsiyelere açığım daha neleri tavsiye edersiniz
eternallove simaysvs beyinde bitiyor canım tamamen çok iyi anlıyorum seni ben sebebini biliyordum ailem baskıcı ve tacize uğradım kaç defa çocuklukta var düşünüp ağlıyordum hep kendi bedenimden nefret ediyordum unutulmuyor ama düşünmemeye karar verdim önce zevk almaya baktım normal bişey olduğunu düşündüm dediğim gibi 5 tane doktora gittim fayda etmedi kendim yendim arkadaşların dediği doktorlara bak bi boşuna zaman kaybetme benim eşimde anlayışlıydı önce ama zaman geçtikçe kızmaya başlamıştı
cesjf Aleynaaaaa simaysvs kocaelide op dr inci cavusoglu var hipnozla tedavi ediyor ben 3 gün icinde astim onun sayesinde, ondan önce baskasina gitmistim olmadi ama inci hanim anne seflatiyle ve hipnozla yaklasiyor
eternallove simaysvs inşallah bu durumda olan herkes kurtulsun nefes alıp vermek o an kolaylaştırıcı geliyor bana dene mutlaka kayganlastiricı kullan bebek yağı sürmüştüm ben önce aklına yerleştir yencem diye inşallah birgün yendim diye post açarsın 🌸
cesjf simaysvs ozaman hic beklemeyin imkaniniz varsa gidin o doktora yani ben onun sayesinde atlattim bunu
simaysvs cesjf Canım ben Türkiye’de değilim online görüşme sağlayabilir miyim bana yardımcı olabilir mi o şekilde benim için arar sorar mısın lütfen bu sıkıntıdan bian önce kurtulmak istiyorum inanın çook zor çok farklı bi sıkıntı Allahım kimseye yaşatmasın şu korkum biran önce gitsin
mahur Ben bu konuyu şu şekilde adlandırıyorum ; evlilik psikolojisine alışma süreci. Alıştığın zaman döneminde bu gerçekleşiyor ve gerçekten sen hiçbişey anlamıyorsun.Ben de çok zorlandım bi 6 ay kadar ama sonrasında çok rahat bi şekilde gerçekleşti.
simaysvs mahur Bu iş olmadığı için artık birbirimize yaklaşımlarımız da pek olmuyor yani hep şunu düşünüyoruz “yine olmayacak” artık denemiyoruz bile uzun zamandır sürtünmeyle geçiştiriyoruz