simaysvs Merhaba canım ben 3,5 sene bu hastalık ile uğraştım . Kimseye de derdimi anlatamadım senin gibi ama yine dermanı kendimde buldum . Sende öyle yapabilirsin bende herhangi birşey alamaz ve kaskatı kendimi kasardım sonuç hüsran ben yendiysem herkes yener İnan ki . Canı çok tatlı biriyim elimde çok anlayışlı davrandı . Bu sorun yüzünden panik atak rahatsızlığına yakalandım kendine bunu yapma lütfen . Ben nasıl yendim iki ay süre de kendim evde tırnaklarımı çok kısa keserek tv karşısında sevdiğim bir program açtım ve odağımı ona verdim bebe yağı sürüp parmak eğzersizi yaptım (kegel egzersizi ) önce yavaşça ams zorlamadım yapamadıysam o gün bıraktım . Sonraki gün tekrar denedim . Yapamadım ağladım sızladım ama sonra alışıyorsun parmağın önce bir boğumunu denedim girdim zorlandım tabiki sanki kapalı gibi hissiyat oluyor ama biraz dişini sık. Ben tansiyon düşğklüpü bile yaşadım . Çok zordu benim için ama ilk bir boğum girdiğinde gözlerimden nasıl yaşlar döküldü dedim oluyor. Onun verdiği sevinçle ertesi gün deneyerek ikinci boğum en son tümü . Doktorum sonra iki parmağa geçip sonra eşinin parmağı ile deneyeceksin artık vajinaya girdiğini beynin kodluyor ve sonrasında daha kolay . İnsn ki o kadar sene boşuna kendimi üzmüş , eksik hissetmişim diyeceksin emin ol .Allahım yardımcı olsun sana şimdiden seni o kadar iyi anlıyorum ki tez zamanda kurtulursun inşallah 🙏🏻