Tugce3412 Kızlar cidden böyle SiZinde arkadaşlarını. aslında vakit geçirmelik insanlarmış gibi oluyor. Mu bazen diyorum ya arkadaş benim böyle kankim olmckmı benden haber alamayınca merak eden yok ıııj
buketece Tugce3412 Lisede çoktu üniversitenin ilk başındada çoktu sonra biz merak edenler ve edilenler olarak onları bir kenara attık ve öyle devam ediyoruz😄Zaten çokta kalabalık sayılmayız 6 kişi falanız en başta 13 kişi falandı ama gereksizmiş onlar:)
My_LiFe Tugce3412 var benm öyle arkadaşım bir sürü ama bir tanesi daha farklı kankim olur instagram da yaptığım yorumlara bile bakar benden başkasına kuzum canım deme bile der o derece 😃
Bayanozenn Tugce3412 Tugce3412 gerçek arkadaş mutluluğunla mutlu olup üzüntünle üzülendir. İcten içe hasetlenen biri varsa ömründe sil at çıkar hemen. Gerçek arkadaş da bulmak gerçekten çok zor.
Delininbiri Tugce3412 bı kişi vardı (yada öyle sandım) bı dk yaz yazayim arardı acmazsam annemi babamı krdesimi arardı ) Sonuç dmi nefsine uydu kazık attı herkes öylesine unutma keşke olsa her an yanımda olacak soracak birisi ama mlesef bndede yok
Alyvaa Doğrusu güvene bileceğim bir arkadaşım yok.Benimde gözümde sadece zaman geçirmek için varlarmış gibi
pinardemir 25 yaşında olupta hiç bir DOSTumun olmadığını anladığım o gün… Ne lise ne üniversite ne iş arkadaşı hepsinin bıçağı var sırtımda çok şükür 😊
Tugce3412 Delininbiri Delininbiri Delininbiri insan üzülüyor ya insanlar neden böyle neden biizm gibi düşünmüyprlar
Delininbiri Tugce3412 bide bn bilsem bacım dibimdeki kahpelik yapıyor Erzincan’da Erzurum dan Adana’danarkdas ediniyrm onca yolu ckip gdio geliyoruz ama dbimdekine değer verince kıçı kalkıyor sonra bizi Hançerliyor