• Muhabbet
  • Siz olsaydınız ne derdiniz ?🤦🏻‍♀️

Kayınvalidem gil yazlık alicakmiş ilk başta kiraya gideyim diye düşünüyordu bugünde bize geldi ve yazlık alacağını kendi aylık 8 bin ogullarida aylık 3 bin oduyecekmis benim bundan bugüne n haberim oldu . Biz kirada oturan insanız kursagimiza kadar borç içindeyiz ben her gün bu borçlar nasıl ödenecek diye düşünürken onlar boyle bir plan yapmişlar . Kayınvalidemin evi var arabası var ayrı yeten kayın babamın arsaları var . 🤦🏻‍♀️ Siz olsaydınız ne derdiniz?

Fesfe biz evlenmeden önce eşim şehir dışında çalışıyordu bende mecbur yanına geldim kayınvalidem de biz 1 aylıkken oğlunu yalnız bırakmamak için memletekten yaşadığımız yere kiraya geldi

Fesfe ben olsam Allah ilk önce göz tokluğu versin derdim🤷‍♀️

Fesfe eşin ne düşünüyor bu konuda arsalarından birini satsın öyle alsın yazlığı çok lazım sanki

Bu durumdan eşinizin haberi var mı? Yoksa kayınvalide kendi kendine mi bu kararı almış?

Fesfe Balım soylemeniz gereken sey belli degil mi? Biz bunu odeyemeyiz 🤷🏻‍♀️

Fesfe ne alaka yazlığı onlar alıyor oğulları da her ay 3 bin odeyecek oh ne güzel dünya … Çok istiyorsalar satsinlar arsalardan odesinler sizi niye sıkıntıya sokuyorlar . Dinen bile senin ve varsa evladının rızkını almış oluyorlar vebali var bunun yani keşke eşiniz kabul etmeseydi

Fesfe eşiniz kabul etmiş demek asıl sorun orda kendisi diyememiş mi anne ben bunu nasıl ödiyim diye

Fesfe Siz kiradasınız ve borclarinız var kıt kanaat geçiniyorsunuz kayınvaliden zevkine yazlık alacak parasını oğluna ödetecek öylemi yokyaaa derler adama.Yazlik alacagina oğlunun borcunu ödesin bi sonra sizden yardım istesin.Senin ve eşinin diyeceği şey belli anne gırtlağımıza kadae borcumuz var zaten kirada oturuyoruz elimize géçen parayla zor geçiniyoruz kusura bakma biz bu parayı asla veremeyizz

Fesfe benim anlamadığım eşiniz pşana dahil mi yoksa kayınvalideniz kendi kendine mi düşünmüş bunu?

Amannebileyim plan yapmişlar annesi çok istiyormuş hep gidip bizde kakacakmisiz inanın gidip kalmak dahi istemiyorum her gün zaten görüşüyoruz

Bisaniye var benim haberim yoktu kayınvalidem agizan kaçırdı topluyamadi geri

Sokaklambasi bunu diye bilen bı eşim yok malesef kendi bebeği için bile borcun var eşya alamam diyip duruyordu

taricat ben zaten helal etmiyorum ben kendimden ve cocugumun ihtiyaçlarından bazı zaman kesmek zorunda kalıyorum yeterli bu ayı rahat atlatalim diye sosyal yarima başvuru yaptım çıkarda en azından bir kaç ihtiyacını gideririm diye oda olmadı gerçi

Yasak_elma benim haberim olmuyacakti aslında kayınvalidem agizindan kaçırdı geride değiştiremedi lafi kendisi oduyecekmis öyle söylüyor kocam

Sept hep birlikte karar vermişler benim de haberim bugün oldu kayınvalidem agizindan kaçırdı yoksa hiç haberim olmuyacakti bile

• Sept bunu yanıtladı.

Fesfe Demek ki sizin düşündüğünüz gibi ya da bildiğiniz gibi gırtlağınıza kadar borç içinde değilmişsiniz. Eşiniz çok rahat bir şekilde 3 bin verebiliyorsa hele ekonominin böyle olduğu bir dönemde. Evinede bakmak zorunda. Hani ay sonunu rahat getirin diye kısıyormuşsunuz ya artık onu yapmayın. Ben sizin yerinizde olsam yer içer gezerim.

Kayınvalide durumunuzu görmüyor mu? Böyle bir beklentiye girmesi için sizin maddi olarak çok iyi olmanız lazım. Bilip böyle yapıyorsa çok vicdansız.

Bisaniye bundan sonra öyle yapacağım bin pişmanım bu zamana kadar aman borcumuz bitsin diye yaptığım herşey için deymezmis
                                Evet haberi var hatta hamileyken annem oğlumun çok borcu var bebegin ihtiyaçlarını karşılayamaz demiş