Kdndmkdkd Elifdurununannesi Dalga geçtim ya biraz zor oh iyi oldu oda. Benim saç rengimle dalga geçiyor çünkü Allah’ın mültecisi 🤣🤣
Kdndmkdkd Elifdurununannesi Biraz zor kestirmez Bida oh iyi oldu oda benim saç rengimle dalga geçiyordu Pislik mülteci 🤣🤣
Roselove Eşime diyorum kısa saç sana çok yakışıyor yüzün gözün ortaya çıkıyor . Oysa ki çok çirkin oluyor . Hafif havaya diktiği saçla çok yakışıklı oluyor. O yüzden böyle taktik uyguluyorum 🙋♀️🦹♀️
Kdndmkdkd Roselove Haha kız aynı benim gibisin eşimde ense yanlar kazıtıyor ortada saç kalıyor çok güzel oluyor kıskanıyorum hiç güzel değil diyom keko diyorum kestirmesin diye🤓🤣
Kdndmkdkd Amannebileyim Bende 4 gözle bekliyorum eşimin saçının dökülmesini valla birazda onlar dertlensin saç döksün 😳😂
Amannebileyim Kdndmkdkd valla bizimki dertten mi genetik mi bilemiyorum abisi de aynı babası da aynıymış 😂
aykirikadin Eşimin saçlari kivanç tatlituğ gibi hatta aynısı Uzun muhteşem görünüyor. Oldum olasi kel erkekleri sevmedim.. Hatta gördüğümde kaçıyorum.. Ortamdan…
Ven-us aykirikadin Eşiniz bi sebepten dolayı kel kalsa tepkiniz ne olur acaba bence bu kadar büyük konuşmayın dış görünüm bir yere kadar. Allah verdiği gibi alırda.
Seksi_hatun Kdndmkdkd ilk gün gördüğüm trasini yapar hala. 😊çok da yakışır. Her trasda bana ilk vuruldugun şekli yaptım der kurban olduğum
sancaktepe Kdndmkdkd hiç memmun değilim uzattıkça dökülüyor saçları kedi gibi tüy döküyosun diyorum ortalğua ama yok uzatıp bağlamak istiyormuş kısa halini daha seviyorum ben ama anlamıyo
Eskobar sancaktepe bende uzatmasını istiyordum ama baktım dökülüyor kes bari dedim saçından dökmese orasından burasından döküyor o kılı 😂
lkmelms Kdndmkdkd eşim uzun saçlı. İnanılmaz beğeniyorum. Bazen kestirsem mı diyor ama ben istemiyorum. Bı de gür saçları çok memnunum o yüzden 😂
Yasak_elma Kdndmkdkd Evet begeniyorum 👌Arka kısımları ve yanları iyice kısa kestiriyor tepesi uzun kalıyor öyle cok yakışiyor eşime 😋Sevişirken ensesinden tutmak hoşuma gidiyor bide bazen enseye şaplak atıyorum şak ediyor bana verdigi hazzı tahmin edemezsin😂😂