Ironman Ne kadar uygulama beni atsa da yazıcam.yani varya cok özür diliyorum okurken sasırdım bir pozisyondan bu düşünceye nasıl gelebildin bunu anlatmak için o kadar detaya girdin,o önemli degil hadi anlatmak için ama nasıl bu detayları buna yordun? ya cok baglı olman lazım eşine herseyine anlam yüklemen lazım seviyor mu sevmiyor mu diye kafayı bozman lazım yada eşinle sorunların olması seni daha once aldatması falan lazım eger böyleyse haklısın ama durduk yere cıkarıyosan yok artık cinsellik yasamaları için illa sevmelerine beğenmelerine gerek yok seni sevmese begenmese de canı istedimi yüzüne yüzüne yapar bir digeri de cinsellik bu herkesin özellikle zevk aldıgı durumlar vardır eşininki kalcaysa 1 yıl iki yıl hep öyle ister sen pozisyon olarak misyoner istersin seversin hep onu istersin daha zevk alırsın ilk defa kalcalarımı gormuyor demişsin de ilk defa yüzünü de gormuyor o an bedenine ihtiyacı istegi var ozel bir durum yasamadıysan bu kanıya varman cok saçma kusura bakma hic gerek yoktu