bitterdelisi24 merabatelevole Aklın yolu bir :)) kadınların bosalması bi o kadar seksıyken erkeklerın ki komık 😂😂😂 aaa aaaa aaa ooooo may got 😂😂😂
Akrep Rouge senin de “eşim” dediğin günleri gördü ya bu gözler 🥹 posta bu yorumu yapmam alakasız ama yorumlarına da ayrı kalp💗
Rouge Akrep Bildirim vardı yorumunu görmüyordum nihayet acıldı seni gördüm neşem yerine geldi valla özellikle yorumuna seni yeriiimmm cok teşekkür ederim bitanem 🥰❤️
Akrep Rouge canım canım canım❤️😻Güzellikler hep seni bulsun🌸 burasıda düzelecek inşallah kısa zamanda 🫶🏻
bitterdelisi24 Akrep Ya sorma valla artık bağ kurmuşuz bazılarıyla insan görmek ıstıyo bazen girmesem bile sırf sızın ıcın gırıyorum ne yazmıs napıyo dıye :( ama şimdi oda yok cok üzücü … duzelicek mi böyle mi kalıcak :(
Akrep bitterdelisi24 canımm💗 düzelecek inşallah birazcık karıştı ama düzelmesi için uğraşıyorlar. Döneceğiz o eski forum günlerimize sabret az daha 🥺🌸
bitterdelisi24 Akrep Farkındalar yani dimi berbat olduğunun.. iyi farkındalarsa düzelir ozaman insallah ❤️❤️❤️
1prensesannesi Ironman esimde bana der arada öyle daha çok hoşuna gidiyormus bişey olduğundan değildir yani sıkıntı yapmayın