Arkadaşlar bezen herşey çok güzel giderken sorun yok bizde tek mesela aile. Eşimin yengesi yabancı ve her aile buluşmalarında kendi evimizde olmasak dahi hazırlıklara yardım ederim mutfak toplarım, problem şu ki kadın yapmak istemiyor, Türkleri biliyor zaten 6 yıldır tanıyor aileyi. Hazırlarken ve yemek gittiğinde umurunda değil yapmak istemiyor. 1 sene oldu bunu fark ettim ve tepki gösteriyorum eşime söyledim, çok rahatsızlık duyduğumu.Kayınvalidem durumun farkında, o da öyle biri diye bana kabullendirmeye çalışıyor, görmemezlikten gelmemi istiyor. Eşim de tüm yaptıklarımı inkar ediyor şimdi, hepbirlikte yapılıyor sen herşeyi yapmıyorsun diye. Bu duruma yorumunuz ne olur sizlerden fikir almak istiyorum

mahur kadın işlerine eş karıştırılmamalı bence benimde bir görümcem hiç iş yapmaz sürekli kaçar ama diğer görümcem bunu kapatır o onun ayıbı yapmasın bazen diyorum bende yapmıyım ya ama nasıl olacak bi yemek yapılıyor kalkmadan duramam herkes ektiğini biçer kafana takma eşinide dahil etme bence

mahur içinden gelmiyorsa sende yapma o zaman iş yapmayana zorla iş mi yaptıracaklar

mahur yapmak zorunda değilki sende değilsin niye bu kadar büyük mesele oldu anlamadım

mahur böyle bir şey eşinizle probleminiz olmamalı bence. Ne alaka? Yapmak istemiyorsanız siz de yapmayın ya da ‘sen de yardım eder misin?’ Diyebilirsiniz. Eşinizin de kayınvalidenizin de bu olayla bi ilgisi yok çünkü. Yardımcı olmayan eltiniz rahatsız olan sizsiniz.

Eskobar Ortamda uyumsuzluk oluşuyor, otomatikmen ortamın havası değişiyor, yani güzellikle olacakken herşey, bi uyumsuzluk anlaşılıyor devamlı. Ben de görmemezlikten geldim 1 sene boyunca, ama artık kendimi geri çektim sürekli görülmemeye çalışıyorum. Ve bu durum ben şimdi kendimi geri çektiğim için uyumsuz biri olarak adlandırıldım bu beni rahatsız eden durum…

Sept Uyumlu biri olmak zamanla “ görev “ gibi adlandırıldı … Kendimi geri çekince, mesafe koyduğumda ise problem bende gibi lanse edildi .

mahur seni anlıyorum ama sen yardım etmeyi mutfaktaki bulaşığı kendine dert ediyorsun anladığım kadarıyla o yapmadığı için sende ortamdan uzaklaşıyorsun sen istediğin için yapıyorsun ve yapmadığın zaman için sıkılıyor rahat etmiyorsun tamamen huy karakter meselesi problem olmamalı bence

mahur Bence erkekleri katmayın bu duruma boşver büyüklük sende kalsın

mahur Kırk yıl başının üstünde tutsan birini bir gün indirsen Allah belanı versin beni indirdin der kırk yıl taşıdın demez 🤗🤷🏻‍♀️

Herşeye elini atarsan senin görevin işin gibi algılarlar bi süre sonra.. O yüzden baştan yapmayacaktınız 🤗

mahur bir dahaki sefere sende otur yapma hiç birşey nanakörlere tahammülüm kalmadı artık ya 😡