Visneliturtaa Leylimley sizin için iğrenç bir durum olabilir ama ReglolanTilki için zevk verici bir durummuş. Yani şimdi burda küçümsenecek ne var ki? Post açılmış kadın cevaplamış. Zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler. İğrençliği sizde kalsın sizin için öyle olsun.
Bsrkaya Ceylan00 neye sakin dedin anlamadım ? Ayrıca sakin salla demişsin neyi sallamisim onu da anlamadım ?
Leylimley Bsrkaya ay ne bilim pis pis kokuyo zaten igrenclik.Bide birine agzima sokuyo girtlagima bosaliyo yutamiyrm yapisiyo yazmis hersynde bi siniri var ya bukdr igrenclige gerk yok
Kartalice ReglolanTilki mideniz bulanmiyor mu tiksindirici olduğu için değil yani gırtlağa kadar olunca öğürme hissi olmuyor mu merak ettm 😂
Kartalice buralardayenibusely içime bosalmasiini tercih ederim prezervatif varsa 😂 onun dışında herhangi bi yer rahatsız eder 😂
Kartalice ReglolanTilki anladım teşekkür ederim biz ilk zamanlar denemiştik belki ben beceremedim benim çok midem bulanıyor öğürme hissi oluyor yani surekli 😂
lkmelms ReglolanTilki Dün gece ben de gaza gelip yüzüme boşal dedim ta gözüme girdi, hala yanıyor. Yatana kaşar ufacik kaldı gözüm, kızardı vs vs… Bı daha yapar mıyım asllaaa 😂😂😂😂
buralardayenibusely lkmelms ahahaha 😅😅 evet kızlar postlardan gaza gelmeye devam el birliğince hepimizin cinsel hayatını daha da aktif edeceğiz devaaaam 🤌🏻🤌🏻
Yasak_elma buralardayenibusely Ağzıma boşalmasından nefret ederim ama kalçalarıma birde göğüslerime boşalması hoşuma gidiyor😋
Delininbiriii buralardayenibusely ağzıma boşalmasını falan sevmem yaptırmadım da ama ağzıma aldigimda o zevk suyu bazen geliyor midem bulanıyor iğrenç tadı var göğüsume boşalması hoşuma gidiyor içime boşalınca 🤣🤣1 gün boyunca içimden sperm geliuor sevmiyorum
Asasasas ZRaporu ya öff illa yazacağım valla duramadım bana tatlı geliyorr 😬😬🙈🙈 belki erkekten erkeğe değişiyor olabilir bilemedimm.. 🙈🙈