Goat bloodjustman yorumumu burdan düzenliyim bari 🤣 boşalma olmamış bende nasıl okuduysam soruyu gerci sperm olmasa dahi her hulukarda sonuc degismez oyle bi ihtimal tabiki yine olamaz.
Yasak_elma Leylimley Fayas dediğine göre banyodaydılar iliski esnasında belliki faysa sürmek yerine elini neden yıkamamış bende ona takıldım🤔😀
Yasak_elma bloodjustman Çokmu düşünuyorsunuz böyle soruları söyle valla bak kimseye söylemeyeceğim🤐🤣🤣
Eskobar Sevdalugunhicsarmadi bi hata yapmış çocuklada taçlandırsın demi Tepki verirken bile konuşma tarzın gibi saçmalıyorsun
Leylimley Sevdalugunhicsarmadi sen her altina yatip o boku yediginde hamilemi kaliyosun?Bi kactane cocugn olmasi lazm ozamn.Nekadr terbiyesizsinz kendi yedignz bok muki karsidakinede oyle diyorsun igrençsin
Yasak_elma ReglolanTilki Ben erkek olduğunu düşünuyorum benim yorumumuda begenmiş.Buradaki yorumu silinmiş ne yazmistiki
Sevdalugunhicsarmadi Yasak_elma helalimle yaptım onla bunla deil cinselliğe lafım yok cinselliği nikahsız yaşayanlara lafim