Pikachuu bloodjustman Parmaktan hamile kalmazsın da fayanstan kalabilirsin 😀 sanırım bekarsın ve ilk heyecanlar 😀 korkma hiçbişi olmaz devamkeeee
Bisaniye Feride1234 Sizin üslübunuzunda geri kalır yanı yok. Lütfen saygılı olalım birbirimize. Değil mi?
Sevdalugunhicsarmadi Bisaniye su kadın ne dedi okuyamadım ben ağzının payını vereydim de öyle silseydiniz yorumu
Sevdalugunhicsarmadi Yasak_elma helalimle yaptım onla bunla deil cinselliğe lafım yok cinselliği nikahsız yaşayanlara lafim
Yasak_elma Sevdalugunhicsarmadi evet anlıyorumda seni söyleme şeklin yanlış haklıyken haksız durumuna düşersin böyle düşüyorsunda🤷♀️
Feride1234 Sevdalugunhicsarmadi sen kendini ne zannediyorsun acaba ağzımın payını verecekmiş çok merak ettim ya versene hadi
Elizabeth bloodjustman canım valla fayansa dokunduysa önce kesin hamilesin önce sana dokunup sonra fayansa dokunsa fayans hamile kalırdı üzgünüm
Twins Hamile değil de bence enfeksiyon kaptım mı ki acaba diye düşünün. Hijyen sıfır fayansa neden elini sürtüyor çok merak ettim