Kızlar sizinde eşleriniz bazen tuvalete girdiğinde kapıyı kilitliyor mu ? Eşim bazen tuvalete girdiğinde kapıyı kitliyor 5 10 dakka sonra çıkıyor afedersiniz büyük tuvalet için giriyor ama neden kitliyorsun evde ikimiz var diyorum alışkanlık diyor sizce bu normal mi ?

Anonmy olurda aniden içeri girerse o halde yerimden ani bir refleksle zıplamak istemem😂😂😂😂

Etipetito Sürekli kitler misin arada aklına gelince mi 😄 benimde hiç öyle alışkanlığım yoktur ya 😄

Sept Aslında birşey olacağından değil ama insan acaba diyor çünkü nadiren kitliyor

• Sept bunu yanıtladı.

Anonmy inananır mısın daha geçen gün aynı olay başıma geldi neden kilitliyorsun dedim tuvalete giriyorum çünkü dedi. Bende giriyorum ama kilitlemiyorum dedim. Sanırım kalabalık ailede büyümenin alışkanlığı bu

Visneliturtaa Ay evet inanırım insan bi tuhaf oluyor herşeyini bilirsin ama tuvalette kapı kitler bizde girmeyiz aslında ama saçmalık işte

Anonmy Alışkanlık eşimde kilitler bende kilitlerim. Evlilikten öncede böyleydi benim. Herşeyin altında birşey aramayın bence.

Anonmy çocuklar yokken kitlemezdi çünkü kapıların anahtarı yoktu bu evimin var mecbur kitliyor iki tane çocuk var çünkü ayrıca alışkanlık oldu bende evde tek olsam bile tuvalete değilde duşa girdiğim zaman kitlerim

Hayatta kitlemem kitlemesini de istemem çocukları dert ediyorsa o tuvalete girceginde hepsini başıma toplarım rahat rahat yapsın yeter ki kitlemesin.🤭😂 Beynimi böyle şeylerle yoramam valla şüphe uyandırıcı hareketler olmamasını isterim 😌

Anonmy bende kitliyorum aliskanlik yani bu ne olacak ki

Anonmy bence acaba demeyin bu kadar. Allah korusun şüphe delirtir insanı.

Anonmy eşim değilde ben bazen farkında olmadan kitliyorum sonra geri açarken ben bunu niye kitledimki diye kendime soruyorum el alışkanlığı😁. Eşinde oyledir işte ofiste vs gittiği yerlerde sürekli haliyle kitliyor evde de bu alışkanlık devam ediyordur

bu kadar şüpheli olmaya gerek yok bir saat dursa neyse. bence sıçarken birinin seni izlemesi falan hoş olmaz kilitlemek iyi fikir

Anonmy Belki buyuk tuvaletini yapicagi zaman kitliyodur 5-10 dk cikmiyo diyosun ya 😂

Anonmy benim eşim kitlemez evde misafir varsa kitler ben duşa girince kitlerdim eşim kızdı hadi banyoda düşsen birşey olsa kapıyı açmakla mi ugrasacam kitleme dedi ikimiz tek olunca kitlemiyorum

Anonmy Bende eşimde kitliyoruz alışkanlık 🤷😄