Svg Bugün adetim olması gerekiyor ama olmadım daha (inşallah olmam hamilelik istiyorum) genelde hiç hasta olmam ben ama bugün bogazımda gıdıklanma var sırtım falan göğüslerim agrımaya başlıyor. İki üç gün öncede iki damla kan geldi sadece acaba diyorum hamile olma olasılığım varmı acaba. Çok heyecanlıyım hamile olmak istiyorum artık.
Kuzulkurt Svg hamile olduğumu öğrenmeden önce bende grip gibiydim, göğüslerde hassasiyet, boğaz ağrısı, öksürük ve baş ağrım vardı birde kaçınılmaz olan uyku çok uyuyordum. Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
Sept Svg Rabbim gönlünüze göre versin. Bence çok düşünmeyin, olmazsa bi’ sonraki ay olur, olursa da evde şenlik 💖
Bsrkaya Rabbim gönlüne göre versin kucağını doldursun inşallah ama düşünmemeye gayret et. Kendiligine oluruna bırak asıl guzellikler o zaman gelir inşallah çok fazla bekletmeden tez zamanda rahmine yerlesiverir. 🌿
Svg Bsrkaya Bende düşünmek istemiyorum düşünmicem diyorum ama adetimi hep takip ettiğim için aklıma geliyor acaba bu sefer olacakmı diyen😞her seferinde hayal kırıklığı yaşıyorum. Güzel duaların içinde sagol şuan en çok ihtiyacım olan şey dua.
Svg Sept Biran önce evde şenlik havası olsun istiyorum çok bekledim ve bekliyorum. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah içinden gelenler dua etsin Allah rızası için.