Meyzi90 Düğünüme dört gün kala iptal oldu virüs felan çevremdekiler sürekli ilk gece hakkında birşeyler söylüyor sizce abarttıkları kadar var mı?? Acı, korku,ağrı,psikolojik baskı😬nerdeyse sevineceğim iptal olduğuna🤷♀️
zynp1122 Meyzi90 hayır canim korkma sakın bende yeni evliyim bak ilk iki rekat namaz kılın eşinle sonra dua edin gerçekten öyle korkulacak birşey yok sadec kendini fazla kasma ve heyecan yapma herkesin başından geçiyor bende cok korkuyordum ama eşim saolsun cok ilgilendi sevdin insal ilk gecen bunu tadını çıkart rahatlamak için duş al ben duş aldım sonra herşey biti giti 😘😍
Deleted2 Meyzi90 hayır tabiki hiç bişi yok senin en özel en güzel geçen olması gerekli rahat ol gerilme akışına bırak 😁
belle Meyzi90 Bende yeni evliyim.Korkulacak birşey yok.Bende çok korkmuştum.Ilk gece olacak diye birşey de yok.Biz 1 hafta sonra yaptık.Çevren kulak asma.En güzel ve en özel geçen olacak o gün.
Meyzi90 Meyzi90 zynp1122 çok teşekkür ediyorum gerçekten😊insanlar o kadar saçma şeyler söylüyor ki bide dalga geçerek felan kimseden bir öneri yada bilgi almak istemiyordum ki bu platformu görünce yazdım iyiki yazmışım gerçekten biraz olsun rahatladım tekrar çook teşekkür ediyorum🙏😘
Bsrdskran Hiç korkulacak bir durum yok ilkini yaptıktan sonra sen hep isteyeceksin :) bende zorlanmıştım 9 ay kadar yapamadım eşine de bağlı tabi bu anlayışlı ise korkacak bişe yok illa ilk gece yapacaksın diye de bişe yok ama benden sana tavsiye çevrene kulak asma bende onların mağduruydum vajinismus olduğumu düşünüyordum çok araştırdım ve anlamadan geç de olsa 9 ay sonrasında başardım asla bu kadar bekletme ölüm yok ucunda ben çok pişmanım biraz dişimi sıksaydım diyorum lütfen sen çevreni duyma acımasa bile çok acıdı falan der insanlar
Meyzi90 Bsrdskran Bsrdskran evet dediğin tarzda çok acı aşrı kanama felan yada kendini kastığında şöyle oluyor böyle oluyor…😳seninde dediğin gibi etrafındakilerin dediklerine kulak asmamaya çalışacağım🙉 tavsiyen için teşekkürler☺️
Bsrdskran Papatya49 Valla bekledi artık kendi başının çaresine baktı 😂 bende diyorum bazen konuştuğumuzda nasıl bekledin erkek halinle sonuçta cinsellik evliliğin bir parçası
Mrv-111 Bende 3 ay yapamadım en sonunda kendiliğinden oldu zor bi süreçti ne yalan söyleyim benim için kolay değildi
Nur-12345 Meyzi90 hayatında yaşayacağın en güzel şey canım. Sakın korkma. İlk gece olacak gibi bir şey de gerçekten yok. Önce eşini hisset. Biraz tedirgin olduğunu da söyle seni hazırlasın. Kendini hazır hissedince çıldırıyosun zaten. O yapmak istemese bile sen kendin istiyosun merak etme🥰
Sevgiyadee98 Meyzi90 hayır canım korkman gereken hiçbir şey yok rahat ol zamanı akışına bak tadını çıkar 😉