Merhaba kızlar. 3 yıllık evliyim ama bir kere bile orgazm olmadım çünkü hiç birşey hissetmiyorum. İlk başlarda eşime söylemek istemedim suçu kendinde arar kendini eksik hisseder falan diye. Zamanla düzelirim diye düşündüm ama 3 yıl geçti bende tık yok bu nasıl lanet birşeydir ki artık evliliğim bana heyecan vermiyor sadece görevlerini yerine getiren köle gibiyim eşimle birbirimizi karşılıklı sevmesek kapıyı çekip gidicem o derece. Ama sevgi de bir yere kadarmış onu anladım. O bana bakarken cinsellik düşünebiliyorken ben ona bakınca karşıdan minnoş minnoş seviyorum sanki kocam değilde ev arkadaşım gibi. Seksle alakalı tek birşey geçmiyor aklımdan. Ah ben nerlere gidem. Artık düşünmekten tıkandım. Psikiyatre gittim sonuç sıfır. Kadın doğum ve hastalıkları bölümüne gittim istek artırıcı verdi. Ama utancımdan eczaneye gidip alamadm arkadaşıma aldırdım ona da muadilini vermişler. Bütün gün ağzıma çay kahve sürmeyip meyve suyuna katıp içicekmişim yoksa yan etkisi olurmuş. Korkumdan 2 yıldır bi türlü içemedim ve neyle karşılaşacağımı da bilmiyorum tedirginim o konuda. Yalnız değilim biliyorum benim gibi olan çok kadın var ama gerçekten üzülüyorum çaresizlik ne kötü birşeymiş. Ömrümüzün en güzel yıllarını ot gibi geçiriyoruz. Bende hissetmek, eşime cilve işve yapmak istiyorum odun gibi yaşamaktan sadece onu memnun etmekten çok sıkıldım. Varsa bilgisi olan lütfen paylaşsın benimle. İstek arttırıcıyı kullanmalı mıyım yada daha iyisini önerebilecek var mı. Ya da bu sorunu nasıl halledebilirim. Saçma sapan yorum yapacaklar yazmasın. 1 buçuk yaşında bebeğim var bütün gün canıma okuyor hem ruhsal hem fiziksel olarak çok yorgunum fırsat buldukça yorumları okuyacağım.