Selam kizlar doguda yasiyorm tup bebek doktoru arayisindayim varmi hic gidip memnun kalan
Doğuda tüp bebek doktoru
Semasema canım diyarbakırda tüp bebek uzmanı var zeki akkumdu sanırım adı zeki eminim soyadını karıştırıyo olabilirim bide hakan çoksuer var onu duymuşsundur zaten çok iyi diyolar benm kuzenim çikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdı ilk denemesinde tuttu arkadaşımın ise beş kere yaptı sonuncusunda tuttu her iki tarafıda söylim yani bide aynur diye biri varmış soyadını bilmiyorum dün yengem bahsetti araştıracaktı benm için haber verirse söylerim sanada
Doğuda sadece Diyarbakır’da var biliyorum bende Van’da yaşıyorum Büyükşehir olmasına rağmen burda bile yok
Semasema Kaç senedir bekliyorsun canım .Rabbim nasip etsin inşallah🤲
Semasema inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım
Semasema kaç yaşındasın canım
Semasema Erken yapmışsın canım neden zaten doktorlar ilk bir yıl normal karşılıyorlar .Rahatsızlığın nedir benim 4 yıl olacak doktorum yapma diyor çünkü tüp bebek tutmayınca yumurtaları öldürüyormuş doğru mu.
Semasema Canım zaten normaldede ayda 3 en fazla oluyor fazla olması çoğul gebeliğe neden oluyor .
Semasema Çok erken tüp bebeğe başlamışsın aşılama yapsaydın keşke önce canım ben aşılamaya bile doktorum daha tam bir şey demedi tüp bebekte iki deneme sonrasi yumurtalara daha fazla zarar veriyor.
Semasema Bir yandan da iyi bekleyerek kendini yıpratmamış olursun inşallah tez zamanda Rabbim nasip eder 🤲🤲
Denizzzzz aminn cnm.hepimiz.icin ins am yumurta sayim.az.malasef bnm.yasimdakilerin 18 19.yumurtasi.olur.ayda bnm 3 4 ckiyor kaliteli 1 2 tane rezervem.cok.dusuk.yani.asilama yapamazdi.cnku.tup.tikali acilmadi hsg de tek.cagrem tup bebek yani oda tutmadi smdi.tekrar tup.acilmasi icin.uqrascam.snra.yine tup.bebel.yaptircam evet okdar yiprandimki durumumu.kmseyede anlatamiyorm
Semasema Rabbim yardımcın olsun inşallah canım en yakın zamanda kucağına bir bebek versin inşallah tüp tıkanıklığı için sana maydonoz süt buharı kürünü uygulamanı tavsiye ederim çok işe yarıyor eskiler hep yaparmış bende yaptım gerçekten hissediyorsun açıldığını.