Alparslaninannesi Esmerkiz29 Ayyy aminnn 🤲bende hep bu duayı ediyorum 🙏 bende çocuktan önce hep geri çekilme ile devam etmiştim olursa olsun kafasindaydim diye. Ama çocuktan sonra ona güvenemedim. Prezervatifle korunuyorum şimdi kontrol ederken kör olacam nerdeyse😅🤭
TombulHatun Alparslaninannesi yaklaşık 4 senedir prezervatif ile korunuyoruz + geri çekilmeyi yapmadığımız zamanlar da oluyor ilişkinin en başında takarsanız sonrasında da kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız inşallah
Alparslaninannesi TombulHatun Ayyy valla içime su serptiniz.😇 Bahsettiğiniz şekilde kullandigima eminim kendimce ama kafamın içinde biri hep dürtüklüyo sanki 🤭🤷
Gokkusagim Alparslaninannesi beni resmen aydınlatınız bebeğim 5bucuk aylık prezervatif kullanıyoruz ama ilişki sonrası kontrol etmek hiç aklıma gelmedi bu ne rahatlık diyorum şu an kendime 🙈
TombulHatun Alparslaninannesi ya biz kadınlar ne şekilde korunursak korunalım her ay içimizde bir şüphe oluyor ya 😂
Eskobar Alparslaninannesi kız bende bilmiyorum yani böylemi kullanılıyor kontrol ediliyor ondan sordum😂
Alparslaninannesi Eskobar Haa 😅 yani ilişki sonunda yırtık delik var mı diye kontrol ediniz yazıyordu ama tabi su doldurupta kontrol edin yazmıyordu 😂 onu da ben bu forum sayfalarında gördüm 🤷
herseybos Alparslaninannesi ilişkinin başında takıp (zevk suyundaki spermden dolayı) kendim takıyorum eşim dikkat edemez bişi olur ben garanticiyim biraz kendim takıp kendim çıkarıyorum ki delik vs var mı? varsa ertesi gün hapı içebileyim
eserekli_kiz1 Alparslaninannesi 3 yildr kullanyrz sorun yasamadk bttikten sonrada esim kontrol ediyor
Slovem08 Alparslaninannesi 3.5 yıldır prezervatif ile korundum bi sıkıntı yaşamadım ama önlem amaçlı yinede bugün spiral taktırdım
Ahnk20 Alparslaninannesi senelerdir prezervatif kullanıyoruz prezervatif varken geri çekilme de yapmıyoruz hatta hiç delik var mı diye de kontrol etmiyoruz bi kaza da yaşamadık çok şükür 🙏🏾 ben geri çekilmeden ziyade ilişkinin en başından itibaren takmanın daha koruyucu olduğunu düşünüyorum
Alparslaninannesi Ahnk20 Evet ilişkinin başından itibaren kullanıyorum bende bazıları tam boşalma esnasında takıyor o hiç bir işe yaramaz bence 🤷