- Kızlar 3 senelik evliyim bebeğim var 6 aylık kocamla baya uzun sene görüşüp evlendik burada sonra çok istedik rabbim nasıp ettiğ bir evladımiz oldu ama biz bittik resmen aynı evin içinde hamilelik sürecinden şimdiye kadar yani 1 buçuk senede sadece 2 kere ilişkiye girdik burda yazılanları okudukça abliyjrim bizim ilişkisi ilişki bile değilmiş öyle öpmesi sarılması Yok sevgisinj asla göstermiyo bir ara konuştum onunla kendimi çok kötü hissediyorum diye düzelir gibi oldu yine aynı çok mutsuzum bunları yazarken bile ağlarak yazıyorum Bosanmayi bile düşündüm ama bebeğime kıyamadım ilerde annem kendi için beni aile ortamindqn uzak bıraktı babasız bıraktı der diye düşünmekten kafama takmaktan kafamda küçük küçük yaralar çıkmaya başladı ve sürekli kusma mide bulantısı aynı evin içinde arkadaş gibiyiz öyle oldukça ben de soğukluk başladı daha 26 yaşındayım bu hayat nasıl geçecek böyle sürekli dua ediyorum normal evliliğimiz olsun diye bende kadın olduğumu istendiğimi hissettmek istiyorum konuştuğum zaman yorgun geliyorum falan demişti izin günün de de aynı çıkamadım işin içinden dışarda beğenilenler bir bayanım eşim de farkında ama onu bir bayan olarak etkileyemiyorum benimle aynı durumda olan vardır belki diye yazmak istedim dertlesek kimsem yok gerçekten çok çok mutsuzum ne olur dua etsin çıkayım su işin içinde öyle içimden geldi dertleşmek istedim
Mutsuzum dostlarım mutsuz mutsuz
Esraaadak üzülme diyecem ama boş senin nasıl ilişkin varsa benimde öyle. Bazen arkadaşlarımızla oturuyoruz karı koca onlara bakıyorum bize bakıyorum daha kotu oluyorum. Bizde de aynı sıkıntı var düzelmiyor belki çok sonra düzelir ama benimde içim soğuyor. Hep normal bir evliliğim olsun istedim ama malesef cinsellik konusunda olmadı. Üzülme burada bizim gibi olan çok insan var kimimizin imtihanı da bu belkide 🫤
1.5 senede 2 defa ilişkiye girmek bana çok tuhaf geldi 😶 aklıma aldatmak,başka Bir kadın dışında farklı şeyler geldi!😑
Psikolojik sorunu olabilir eşinizin bunun için destek alması lazım kıyaslamak için söylemiyorum yanlış anlamayın eşim bazen 2 3 günlüğüne il dışına çıkıyor geldiğinde çok yorgun oluyor 8 saat araba kullanmış ama yinede sanki hiç yapmamışız gibi çok istekli olur siz biraz değişiklik yapın gecelik gibi onunla konuşmak gibi istediğini belli etmek gibi bazen benim eşimde yapmak istemez ben onu bi şekilde istediğimi belli ederim normalleş tesettürlüyüm bende 3 senelik evliyim 8 aylık kızım var ama evde dışardaki açıklardan daha cesaretli giyinirim tayt büstiyer saçlar hep bakımlı açık dar kıyafetler 😅 ve evde hep pozitif olun neşe saçın eşinizin yanına gidin oturun seks anlamında değil konuşurken gözlerinizin içi gülsün derdi varsa dinleyin sarılın öpün ondan bazı konularda destek isteyin erkek olduğunu hissetsin psikoloktan önce siz bi adım atın mesela eşim ıslak saçlarımı çok sever valla benimde çocuğum durmuyor 😅 o gelince hemen banyo yaparım temizlenirim parfümler falan biraz hafif doğal makyaj eşimin çok hoşuna gider ve hep ona söylerim senin için hazırlandım sen şehir dışına gittiğinde kendime bakmadım gelmiyor sen geldiğinde için kıpır kıpır olur hemen sana güzel bakımlı görünmek isterim derim
Arres inşallah sabrımızın sonunda Rabbim bizi görür düzelirler bizimde normal bir evlilik hayatımiz olur
Esraaadak Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz
Dunya yani aldatmak olarak ben hiç kimseye asla asla demiyorum ama evinden işine işinden evine bir adam öyle telefonu falan da ara ara bakıyorum öyle bir şeyini görmedim telefonu hep ortada onu tabii hiçbir erkeğe de sonsuz güvenmemek lazım yani yapmam diyor hatta büyük yeminler ediyor öyle bir şey olmadığını ben de sordum çünkü yani hani bütün değerlerin üzerine yemin ediyor bilmiyorum o yüzden işin içinden çıkamıyorum işte
Sedam60 yani aslında evde ben de hep böyleyim hatta kızıyor bazen işte kargocu geliyor o geliyor geliyor sen hep böyle açık saçık giyiyorsun diyor yani affedersiniz ama g**** hep ortada resim kısa kısa şortlar parfümler öyle gecelik falan giymedim hiç ona utanıyorum ya da ben hiç teklifi etmedim eşime mesela sizin dediğiniz gibi duş alırım güzel böyle şort takımlarım var yatağw yanına yatarım öyle elinde telefonu hiç dönüp bakmıyor bile öyle olunca da ben ağlaya ağlaya uyuya kalıyorum öyle
Glcan_trr inşallah en çokta evladım için istiyorum Rabbim Hidayet versin
Esraaadak amin canım inşallah
Esraaadak bence iddialı gecelikler alın kışkırtıcı olsun, erkekler iddialı şeyleri seviyorlar jartiyer olsun ya da badysuit tarzı kıyafetler eşim hiç dayanamaz o tip şeyler giydiğimde deneyin bence, bir de normal salonda bile otururken yaklaşın kucağına oturup sohbet edin, onun sizden etkilenmesini sağlayın ama gel yapalım gibisinden de olmasın, o istesin ama yolunu siz yapın belki o şekilde ilerleme kaydedersiziniz, inşallah bu durum düzelir
Pembepanter_ ya işte çekiniyorum yani öyle sizin yazdığınızi okuyup hayal ederken bile içimde çekingenlik oluyor lanet olası su huyumu aşamadim ya bir türlu
Esraaadak çekingenlik ilk zamanlsr oluypr evet ama sonrasında alışıyor insan, yeni evliyken ben de öyleydim, şuan 3,5 yıllık evliyim çekingenlik kalmadı ama yavaş yavaş adımlar atın bence
Esraaadak Psikoloji rahatsizligi olabilir, cinsel isteksizligi olabilir amma soylemiyor olabilir. Ayni benim esim gibi 12 yildir ayri ayri odalardayiz. Ta basdan yalniz hiss etdiyseniz uzatmayin bosanin. Ben bosanmadim 12 yil surdu cocuk doguldu oylece bosanma olmadi ve simdi yalniz sevgisiz yasiyorum esim de sanki evde komsu gibi yasiyoruz
Esraaadak Ayrılcakdan tek cocukla ayrıl sonra daha zor şimdiden böleyde düzelmez k bakma bazı erkekler özgür böle bazıları temas bağımlısı biz kadınlar da temas bağımlısıyız öle erkek sevmıyınce yapamıyoruz
Leeuye Bence sen boşanıp önce kendin huzura er sanada yazık dünya okadar kısaki değmez sevgisiz yaşamaya
Esraaadak Her erkek bir degil maalesef ilişki istemiyor diye aldatacak yada başka bişey olacak degil eşinizi siz daha iyi bilirsiniz benim eşimde çok düşkün değildir sexe çoğu zaman ben başlatırım onunda yapısı bu aldatacak tipte biri degil zaten işe birlikte gidiyoruz akşamları çocugu annemden alır direk eve gelir hafta sonu mutlaka beraber planımız vardır sosyal bir insan aldatsa nerde aldatacak yani demekki bu kadar sex ona yetiyor bazı arkadaşlar 1 sene de 2 defa çok garip falan demiş ama ben hamile kaldım düşük riskim vardı ilişki yasaktı sonra plesenta previa olduğumu öğrendim asla ve asla 9 ay boyunca ilişki olmadı sonrasında 40 ım çıkana kadar olmadı derken 1 sene boyunca hiç olmadı eşimde zaten düşkün olmadığı için bunu hiç dert etmedi ama son zamanlarda benim çok canım sıkılmaya başladı istekli olmayışından yanaşmayışından dolayı haftada 1 kez ya olur ya olmaz sesimi çıkarmasan 10 gün 15 gün yanaşmaz ikimizde yoğun çalışıyoruz sabah 7 de çıkıyoruz evden 18 aylık kızım var geceleri uyumuyor aylardır 2-3 saat bazen hiç uyumadan işe gidiyoruz bu da çok etkiliyor ama ben artık karar verdim ve o pijamaların içinden çıktım evde daha sexsi geceliklerle dolaşmaya başladım sexi iç çamaşırlarıyla uyumaya başladım tayt üstüne büstiyer giydim vücudumda buna uygun ve düşkün olmayan adam her gece ister oldu yanında öyle yatınca ister istemez etkilendi biraz bu şekilde deneyebilirsiniz bence