Zor kardeşim. Özellikle cinsellikte tek tarafın isteksiz oluşu kötü etkiliyor ilişkiyi.

Esraaadak bizde şu an böyleyiz 3. Senelik evliyiz hiç ovmez beni iltifat etmez sarilir öper ama çok laf sokar bende bu durumdan muzdaripim hatta dün konuştum yapma böyle biz karı kocayiz evlilik de rakip olmaz diyorum ama tamam diyor sonra yine ayni beni hep herkesle kıyasliyor artık içimr atmaktan 53 kiloya düştüm mesajlarda syri bir yuzu eve gelince ayrı bir yüzü var surekli arkadaslariyla beraber sürekli laf sokar ev biraz kirlenmdi mi ağzından duşmem hiç yaranamam pilav güzel yapmıyorsun hiç yapma der yemeklerimi begenmez çoğunlukla ben bir ara kriz geçirip intihar bile edecektim dayanamıyorum çünkü sürekli elestiri suyunu ayri bir kola bidonun da içmek ister o gün yoruldum suyu dolduramadim diye bin ton laf etti evde huzur yok dedi ağladım sabaha kadar hiç umrunda olmadi sabahta sanki gece hiç kkirmamiş gibi gülmeye devam etti ben 23 yaşındayım o da 33 hiç ruhumuz uyuşmuyor arkadaslarina köle kurban bana gelince hiç sürekli der sana bu kadar harcama yapiyorum evime bakıyorum çocuğuma babalik yapiyorum anlim ak diyor bir ara aldatmisligi oldu o günde ayni şeyi söyledi acayip bitik haldeyim

periiii bizde konuştuk eşimle ben dayanamadım artık oda dedi ki bendej bekliyorsun hep tamam erkek adım atar ama 3 senedir bir kere bile sen gelmedin bende isterim karım istesin istekli olsun sen oyle yapmayınca benim de artık hevesim kaçtı dedi