Eskobar Etipetito hastanede yapılandamı günah oluyor sonuçta uzman yapıyor yani doktor gibi geçmiyomuki aklımda deli sorular😂
Etipetito Eskobar Yok canım ya oda günah sonuçta kıl yani evde de insan yapabilir kıl için özel yerlerini birinin görmesi caiz değil ☺
Eskobar Etipetito burda bikaç kişi ev lazeride işe yarıyor demişti bende onunla yapmayı düşünüyorum allah kerim artık napcek
Etipetito Lilaa59 ayi keşke benik ki de ikna olsa ya ama ikna olsa da bu sefer günah boyutunu çok takicam kafama o yüzden ne yapcam bilmiyorum. Peki nasıl geçti lazer acıyor mu çok
Lilaa59 Etipetito buz lazer yaptırıyorum ben acısı sadece oanlık oda birkaç sineğin aynı anda ısırdığını düsünün sonrasında acı,agrı yada yanma olmuyor
Etipetito Eskobar Mecbur onu alıcaz canım eşim le bakıyoruz Trendyola şuan iyi bişey alicam bakalım artık 😃 Sen neden gitmedin lazere peki şuana kadar
Eskobar Etipetito evlenene kadar vaktim yoktu okul vs evlendikten sonrada almanyaya geldim dil vs yok bide nerde yaptırcam bilmiyordum o sorundu bebişten sonra yapım dedim ama işte günah boyutu da var evde kel kör yapcam artık
Etipetito Eskobar Vala bi şekilde halledicez artik😃bide canım sen ve eşin tekmi almanya da yaşıyorsunuz yoksa oraya gelin mi gittin merak ettim🙈
Lilaa59 Etipetito ilk seansimi 3 gun once yaptirdim henuz ilk aldiklarimda cikmadi bende merakla bekliyorum sonucunu azda olsa azalma olur diye umuyorum
Rumyz Etipetito vallah cnaım benimde öyle bir türlü izin vermiyor çocuğum yok cocuk olsum göndericem diyor diğer türlü gidemessin diyor bende millete soruyordum. Kocamdan habersiz gitsem lazere günah mı diye 😁
Etipetito Rumyz Yok yok habersiz gitme daha da günaha girersin bence sen çocuk doğur öyle git 😃çünkü hamile kalınca tekrar çıkıyomuş
papatya_ Etipetito lazere gidiyorum haberi bile yok hep bı bahaneyle işimi halledip geliyorum benim eşimde izin vermez öyle şeylere ama biraz daha zaman geçince soylicem zaten parasını kendim verdim bişey demesin bı zahmet
Etipetito papatya_ Habersiz daha günah kız. 😁Söyleyince kızmaz sana inşaallah Peki kaç seanstır gidiyosun azalma oldu mu
TombulHatun Yusra neden memnun kalmadın ki benim tamamen bitti cihazın alex olduğuna eminsen birde kıl yapın uygunsa, dediğim gibi bende hiç kıl yok şuan