Nutella10 e kendi evini tutsun o zaman hem yetim maaşı hem kendi maaşı ev tutsa tek başına gayette güzel geçinebilir sen bu konuyu eşine bi aç bence ama sakin bir üslupla konuşki eşin sana karşı kinlenmesin. Kız benim kaynımın oğlu askerden gelince 1 buçuk ay bende kaldıda kendi evine tutana kadar ben kafayı yiyodum kızımı yıkıyodum karşısına geçip bakıyordu altını alıyodum yanına oturup bakıyordu markete gidiyodum sağlık ocağına gidiyodum heryerde arkamdan dedektif gibi geliyodu eşim evde yokken girip banyo yapıyodu kaldığı oda çöp gibiydi o işe gidince ben topluyodum ertesi gün yine aynı oluyodu bir değil iki değil en son fırçaladım niye odanı toplamıyosun ben hergün topluyorum sen dağıtıyosun yatağını bile düzeltmiyosun ani bi misafir gelse ben senin odanla evimi toplayım hazırlıkmı yapıyım küçücük çocukla dedim 1-2 gün düzelirdi sonra yine bildiğini okurdu aynem dağınıklığa devam ederdi. En son teyzesinin evini tuttu eşimden haber yollamış akşam ben gelene kadar yengem eşyalarımı toplıyversin diye gittim her şeyini topladım aç karnını doyurdu çayını içti ben mutfağı topluyodum içerde oturuyo sanıyorum isim bitti odaya gittim bu yok eşime vahdettin nerde dedim gitti dedi nereye gitti tuvalettemi dedim yok kendi evine gitti dedi ben şok oldum. 1buçuk ay yanımda kaldı ne isterse yaptım velet bi Allah’a ısmarladık yenge ben gidiyorum herşey için teşekkür ederim bana baktın kahrımı çektin götümü topladın hakkını helal et diyemedi pislik, o benim öyle zoruma gittiki besle kargayı oysun gözünü misali oldu 3 sene olucak hala unutmadım unutmamda. Ve hala daha evime geliyo yüzüme bakıyo soframa oturuyo. Onun yüzüne kocamla aramız bile açılmaya başlamıştı artık seni çok iyi anlıyorum yani bacımsu