Selam kızlar bende burda içimi dökmek istedim. Görümcem bizimle birlikte yaşıyo. Kayınababam vefat etmiş. Kaynanamla işleri düştüğü zaman konuşurlar. Evlendiğimiz günden beri eşimle doğru dürüst hiç baş başa kalamadık. Bizim normal duşumuza duşakabin takılmadı kiradayız. Ebeveyn banyosu var. Bizim mobilyalarımız çok büyük olduğu için o odaya sığamadık. Mecbur başka odada kaldık. Bi süre sonra ben o ebeveyn banyolu odaya geçmek isteyince görümcem ortalığı ayağa kaldırdı. E haliyle o odaya giremiyoruz gece dokuzdan sonra odasına girer asla çıkmaz. İzinle banyoya girebiliriz anca. Eşimle artık cinsel hayatımız bitti denecek kadar. Bi de utanmadan istediğiniz saatte gelip duşa girebilirsiniz ben yatıyorum zaten diyo 23 yaşında koca kız bunu akıl edemez mi? Eşime de söyledim ama kardeşiyle inatlaştım diye o odaya geçemiyoruz. Artık hasret kaldım eşime. Normalde eşim çok iyi asla bi dediğim iki olmaz ama kardeşine gelince fıttırıyorum. Şimdi karseşiyle gerçekten kavga etmek istemiyorum küçük bi bebeğim var ve öyle emzirmemem gerektiğini de biliyo. Hala demiyo ki siz yeni evli karı kocasınız gelin demiyo. Sıkıntı çıkarmak istemiyorum. Siz olsanız nasıl bi yol izlerdiniz?