Selam kızlar yakında misafir ağırlayacağım eşim tutturdu yatak odasını misafire verelim diye. Gelecek misafir çift. Ben istemiyorum yatak odamı vermek benim için özel alanım orası mahremim. Eşim diyoki nolcak sanki çekmece mi karıştıracak dinimizde yatak misafire verilir ev sahibi yere döşek atar yatar diyo bir saat bunun lafını yaptı. Daha önce bir yere misafir olduk onlar da yatağı vermişler ne olmuş vs vs. Ben mi yanlış düşünüyorum?
yatak odası misafire verilir mi?
buzdankalpler ben vermem ne alaka mahrem orası
Yani anne baba olsa verilir aileden olana ama arkadaş falan asla tabiki de özel alan orası ne malum gelenin çekmece karistirmayacağı
buzdankalpler Eşiniz dalga geçiyor olmalı insan yatak odasını verir mi yaa
buzdankalpler Hiç kimseye yatağımı vermem. Mahrem denen şey var. Evime geleni rahat ettirmek için elimden geleni yaparım ama kimseyi yatağımda yatırmam
buzdankalpler annem de geldi kaldı vermedim oda da yatmama rağmen çünkü orası özel alan bırak uyumayı girilmesi bile sıkıntı
Bende asla vermem misqfir yerde yatsın sanki nolucak
buzdankalpler gelen misafir bunu umarak geliyorsa gelmesin benim evime. Anne babaya okeyim, rahat etsinler diye teklif edilir. Herhangi bi misafire olmaz ama olmamalı. Ben size hak veriyorum. Eşiniz vazgeçmeli bu tutumundan.
buzdankalpler kimseyi yatak odamda yatirmam. Bugune kadar da kimsede kalıp yatilı misafir olmadim ama bnde baskasinin yatak odasinda uyumak istemem sahsen. Karı kocanın ozel yeri yatak odası yatagi elalemin ne isi var
Yanlış düşünen ben değilmişim abartıyo muyum diye düşünüyordum. Salonda uyucakmışız salonla mutfak birleşik amerikan mutfak. Ne yapayım artık çok istiyorsa yatsın salonda. Odamı verirse ben de küçük odada uyurum birdaha da yatmam odamda içime sinmiyo çünkü hala sinirliyim bu konuya üzerine basa basa söylememe rağmen misafir onlar deyip duruyo
- Düzenlendi
buzdankalpler ne münasebet 🙄 ya verme tabi siz başka yerde yatacağınıza yatacağınız yerde misafir yatsın
buzdankalpler ne münasebet küçük odada niye yatıyorsun biraz dik bir duruş sergilemeni tavsiye ederim asla taviz verme bugün bunu isteyen eşin yarın öbür gün çok daha bunaltıcı şeyler ister senden içine ata ata çözemezsin bazen dişini gösterip gerektiğinde diş geçirmeyi bilmen gerek eğilirsen basamak olursun her zaman bunu sakın unutma haklı olduğun konularda hakkını savunmaktan vazgeçme
buzdankalpler kimsenin yatağında yatmam yatirmam da salonda yatabilirler🤷♀️yatamazlarsa misafirliğe gelmesinler
buzdankalpler Ne münasebet canım 🙄 Sen niye veresin yatak odanı ayy ne kadar saçma kendi ailenden olsa teklifte bulunursun ama bir yabancının yatmayı bırak yatak odasına girmesi bile hoş değil bende hiç sevmem ne yatak odama birinin girmesini ne başka yerde yatmayı annem babam gelicek doğum için mesela benim evimde 1+1 küçük yine ailem olduğu için teklif edicem mesela
buzdankalpler ayyyyyyyy ben hamile idim ozamn geçen sene k.v. kalırken karnım burnumda idi eşi gece ise gidiyordu zorlaaaaaaa yatağına yatırdı sinir tepeme çıkmıştı evi hatta gece terk edecektim.
Neyse kayinpeder gece ise gidiyor ya birgun hepsini ailecek k.v. yapalım dedik eşimde babam bizim odada yatmaz demezmi ben bir gözlerimi büyüttüm gözüm çıkacaktı resmen. Nasıl ya dememle birlikte çocuğumu kaptigim gibi yatak odama geldim uykusu geldi diyip oda koltukta uyumuş. Gelmek zorunda değil gelsede ben asla asla asla kimseye vermem. Veremem insanın aklına gelir be bunlar burda şey ediyor falan diye aman aman aman
Geldiklerinde uyku zamanı hemen müsaade işte koltukları 2 koltuğu birleştirin öyle yatsınlar. Esinde birsey der ise burası müsait canım diyip kestirip at
buzdankalpler onlar yatsın küçük odada sakın kendinden taviz verme
Alan müsait değilse neden ben yatılı kalayım kimin arkadaşı bu kabul etme yatali olur biter
buzdankalpler Hiçte yanlış düşünmüyorsun öyle saçma şeymi olur ne alaka benim yatak odamda yatacak daha neler. Gittiğim yerde de yatın diye teklif edilse ribarca reddederim nede benim odamda yatılmasıni isterim,kaldıki yatmayı geç misafir gittiğin bir evde bile yatak odası boş olsa girilmesi gerektiğinde dahi destursuz girilmez hiçte abartmıyorsun haklısın
buzdankalpler misafir umdugu yerde degil buldugu yerde yatar 😂😂
Oturma odası salon dururken neden yatak odası ben asla vermem yatak odamı benim yatagımda neden Bi başkası yatsın ki çok saçma yani bu akraban olsada verilmez anne baba da olsa verilmez ki kaldı ki arkadaş çevrene ortalık artık çok kötü ne malum kötü niyetle gelmediği eşin ya dalgaya aldı seni yada herşeye pozitif bakan birisi en basiti yatak benim oda benim al misafirini nerde yatırırsan yatır de
buzdankalpler Hayır ne alaka? Biri bana verse de kabul etmem ayrıca.
Benim eşim ne kendisi başkasının odasında yatar ve girer ne de yatmasına ve girmesine müsaade eder. Bir gün misafirliğe gittik, araba kullandığı için uykusu geldi. Ev 1+1 yatak odasında uyu dediler, yok dedi. Yere yorgan attırıp bir köşede biraz uyudu.