buzdankalpler Ben kesinlikle vermem okuyunca bile kan beynime sıçradı.
yatak odası misafire verilir mi?
Askitoskom Bana saygı duymayıp kafasına göre hareket ederse sonuçlarına katlanır. Açık açık söyledim. Bir daha o odaya da girmem yanında da uyumam
buzdankalpler Yani onunda bu şekilde düşünmesi gerekir. Biz şuan babannesiyle kalıyoruz eve kim misafir gelse kalmalı gelmese bile yatak odamızı göstermeye çalışır kolundan tuttuğunu odaya getirir ben yapma etme desem de dinlemiyor bundan bile rahatsızlık duyuyorum ki başkasınonn yatağında zayen yatmam kendi yatağımda da yatırmam öyle şey mi olur. Çok şükğr eşim beni destekliyor hak veriyor sırf o garip davranışlarından dolayı ayrı ev tuttuk taşıncaz bu hafta inş misafir falan gelmez.
Askitoskom Ay senin yatak odandan elaleme ne en iyisini yapıyosunuz taşınarak. Annem gelir evimi gezdiririm kayınvalidemler gelir gezdiririm ama yabancı asla. Ama yatma konusu kim olursa istemem asla kimseyi yatağımda
buzdankalpler Hatta babannesi dedi ki bizim iki odamız var diğeri çocuk odası olcak 6 aylık hamileyim. O odayı misafir odası yap gelen kalsın sende bende kalmasın dedi bende ne alaka orası çocuk odası olcak dedim de surat astı. Misafirden soğuttular ayy çok doluyum 😕 bu arada benim ailem yok yani benden tarafta misafir yok onlarda da hep sehır dısından gelen var ve haftalarxa gıtmıyolar gelene ben hozmet edıyorum yardım etmıyor kımse hamıle oldugumu bıle anlamıyorlar
buzdankalpler Anne kayınvalide falan neyse de kayınbabam bile girmez odaya tanımadıgım konu komşuyu sokuyor içeri bana sormasan öyle düşün. Bişey diyince de küsüp gidiyor bıktım valla
Yatak odasın sadece yatak ve mobilyadan oluşur.mahremiyet vermenin anlamı yoktur.
Ben olsam veririm.misafirim nerde rahat edecekse orayı veririm..
buzdankalpler bunun dinle anne babayla alakası olduğunu düşünmüyorum. anne babaya saygı da yatak odanı vermekle ölçülmez bırak misafiri. odada çekmece olmasa bile verilmemeli bence
aykirikadin Üstünüzü salonda değiştirmede iç çamaşırlarınızı vitrinde tutmada özgürsünüz o zaman ne diyebilirim ki. Mahremiyet kişiden kişiye değişir.
buzdankalpler Asla vermem, kendimde kabul etmem teklif edilse. Çift geldi evime yatılı misafir oturma odasındaki koltuğu açtım hazırladım orada uyudular. Evimi bilen bilir kalanda yabancı olmaz zaten uygun yer neresiyse orda uyuttum, kendimde öyle. Orası benim özelim eşimle bana ait sadece bize.
buzdankalpler kusura bakma bence esinin bunu istemesi cok sacma ve sapik birsey benim sevistigim yatakta baskasida sevissin diyor resmen olsemde oyle birsey yapmam cift birine yatagimi asla vermem annem kardesm gelip yatmis ama bir cifte yatak vermekmi asla soz konusu olamaz
Biz yazın köye gittiğimizde annem (eşimin annesi) bize yatak odasını hazırlar. Onların evde 2 tane çift 4-5 tanede tek kişilik yatak var. Divana (yani baza gibi demir) bize ayırdığı yatağı hazırlar.Öyle özel yatak odaları yok zaten 3 odaları var birinde eşimin kız kardeşi birinde annemler birinde de biz yatarız annemler yere yatak sererler hep. Hazırladığı oda da onlara ait bi şey yok
Kışın da onlar 1 haftalığına gelir oturma odamızda yatarlar hep beraber hatta annem çekyat açmama bile izin vermez herkes ayrı ayrı çekyatta yatar. Annem kapıyı çalmadan girmez bile yatak odama bende karşıyım bi başkasının yatağında yatmaya eşinizle kesin bi dille konuşun
buzdankalpler Benim yattığım yatağı misafire mi vericem oldu. Çekyatı aç 2 kişilik yatak oluyor zaten ne gerek var mahrem sonuçta orası.
buzdankalpler yahu post açıyosun madem insanlar vaktini ayırmış sana cevap vermiş sen de bı zahmet değerli vaktini ayir da onlara cevap ver
buzdankalpler ben vermem çok saçma ne işi var milletin benim yatak odamda mahremiyet sonuçta
1prensesannesi Ben de aynı fikirdeyim ne münasebet benim özel alanımda başkası ne yapacak belli değil. Özel diye bir kavram olmalı. Ben anlamadım özel ve mahrem kavramı ne ifade ediyo eşim için. Herhangi biriyle yazışmadı özel onun için eee yatak odası ne? Ortaya serilecek yer mi? Önüne gelene odamızı açalım o zaman biz sağda solda neresi uygunsa… bugün de diyoki 2 aile gelirse çocuklu 2 kişi salonda kanepeyi açarız yere yatak yaparız çocuklu olursa. Yatak odasını yine veririz çocuklu olursa çocukla yatarlar. Biz de küçük odada yer buluruz diyo. Küçük odada bir kişiye yer anca var. Pardon da dedim ne münasebet niye veriyorum. Sadece çocukları yatırırız diyo. Bir de bunu insan arasında söylüyo. İnsan arasında olmasa artık kıyamet kopacak biliyo herhalde kasıtlı yapıyo. Evin durumu belli 10 kişi gelcez dedi diye 10 kişiye birden gelin demesin bir zahmet. Yalnız kaldığımız gibi açıcam konuyu tekrar bu ne demek ya önüne gelene yatağımı vermeye çalışıyor
Bebisveannesiii Elime telefon yapışık gezmiyorum hanımefendi müsait oldukça yorumları be fikirleri okuyor olabildiğince bazı önerileri uygulamaya çalışıp cevap veriyorum.
- Düzenlendi
buzdankalpler 4 gün önce bu postu açmışsın sindire sindire cevap veriyosun galiba
Bebisveannesiii Niyetiniz birine sataşıp kavga etmek ise başka postun altında bu işi rahatlıkla yapabilirsiniz
buzdankalpler tabiki verilmez mahremiyet diye bir şey var