• Muhabbet
  • yatak odası misafire verilir mi?

buzdankalpler ben anneme yatağımı vermiştim bir gece bebeğimle birlikte odam da kaldılar annem rahat etmedi ama onun dışında asla kimseye vermem. Hoş değil.

Vermem de başkasının yatağında yatmam da. Bir gun sabah erken saatte hastaneye gitmem gerekti, kaynanam geldi kızımın yanında durmaya. Uyuyordu tabi kızım o saatte. Kaynanama dedim uzan yataga diye uzanmamis bizim yataga mesela

esmermelek Haydansudan
      Eşimin anne babası geldiğinde he diyene kadar saat başı dırdır etmişti her gün. Annem fıtık ameliyatı olmuştu anneme de ısrar etti ama olmaz dedi kadın mahrem orası rahat edemem yatak odasındaki yatağın minderini biz almıştık daha sert kiradayım eşyalı ev. Ev sahibinin koyacağı eşya ne kadar iyi olabilir zaten. Eşimin annesi de istemedi olmaz demişti ama babası… bi hoşuna gitmiş yatak odamızda yatmak bir sevinmiş sabah kalktı böbürlenmeler bi gurur duymuş oğluyla yatağımda yatırdı diye geçtiğimiz yıl geldiklerinde. Şok oldum. Bir insan gelinin özel alanında gelinin yatağında yattı diye bu kadar mutlu olabilir mi ya. Bayramda yine gelicekler eşim yine yatak odasında annesi babası yatacak diye planlar yapıyo. Artık tiksindim yataktan da odadan da bana ait bir yermiş gibi gelmiyo ortalık malına döndü iyice

Hayatta vermem. Ne münasebet canım kendi özelim olan bir yeri gidipte başkasına veremem kusura bakmasınlar. Gelecek olan misafirde böyle bir şeyi kabul etmemeli

buzdankalpler
        Kendi bakış açım olarak söylüyorum kesinlikle vermem sonuç olarak orası benim özel alanım ve bir başkasının girmesinden rahatsız olurum misafir Koltukta veya yerde yatabilir..

kanalize evlendim evleneli ne zaman olmaz desem o misafir gelene kadar her dk dırdır her dk dinimiz imanımız mahremi paylaşmak benim okuduğum kitapta yazmıyo söylüyorum da ama yok bu sefer de misafire saygı anne babaya saygı. Tamam saygı da kayınpederim kayınvalidem de bnm yatağımda yatma hayaliyle gelmesin. Annem 3 ay öncesi bel fıtığından ameliyatlı iken geldi de olmaz yerde yatarım yine de olmaz orası sizin odanız dedi. Asla unutamam kayınpederimin yatak odasında yatmış uyumuş diye böbürlenişini oğlunun gelininin yatağında yatmış diye gururlanmasını. Allah affetsin benm kalbim eşimi de babasının böyle bir şeyden böbürlenmesini de affetmicek

Pinkoooo
          melaykeeee
          BlackMambaa_
          Demokrit
          Sürekli bunun kavgasını yaptım eşimle kabul etmedim 10 gün öncesi haberim olsa misafir geleceğinden eşim bu kavgayı kendi tarafı için yapar özellikle anne babası ve ablası eniştesi için. Her saat demiyorum 5 dk da bir gelir kafa şişirir tamam diyene kadar ne misafir perverlik bırakır ve ahlak ne din alakasız şekilde kabul ettirmek için vaaz üstüne vaaz sanki varmış aslı gibi konuşur da konuşur. Şuanki evimde benim alanım benim mahremiyetim diyebileceğim nokta kadar alan yok.

buzdankalpler
            Allah yardımcın olsun canım ve acilen bu durumu bu halleri senin istemediğin bütün bu şeyleri toplamaya çalış ve kocana aşırı sınır oldum kusura bakma neden böyle yapıyor anlamadım senmi önemlisin el alemmi

Demokrit anne babası dışındakiler için bu tavırları yok ilk yıl her misafir için konusunda geri adım attı ama ne münasebet canım babası bnm yatağımda yatacak

Pinkoooo dayanamıyorum tövbe estafurullah rabbim bu sıralar bana dua kapısını açtı kabul mu ediyo diyeceğim çok tuhaf şeyler gönlümden ne geçirsem bir şey sebep oluyo. Şöyle anlatayım evden çok şikayetçiydim içimden bir yıl daha bu evde kira ödemek geçmiyordu ama çıkarsam da cezası vardı sözleşme öyle. Ev satılığa çıkmış gönlümüze göre ev bulur bulmaz çıkacağız haberi alalı 2 gün oldu olmadı. Kayınvalidemler ve ablasıyla eşi vs gelemeyecek gibi. Oda konusunda gönlüm razı değildi içime sinmiyordu cenaze haberi geldi bugün tam da bayram gününe 7 si okunacak büyük ihtimalle biz gideceğiz

Demokrit el alem konusunu aştık. Anne babası önemli konu ne olursa olsun hemen daha kaç gün yaşayacaklar diyo bizim 5 dk daha ömrümüzün olduğu belliymiş gibi. Çok sefer başka konularda beni ezmeye kalkmışlığı var anne babasına karşı. Yılların verdiği şey öldürmedi güçlendirdi ezemedi şansını böyle şeylerde deniyo. Sabrım çoktur ama o sabrın bitmesinden korkuyorum. Sabır kalmayınca ben bile yapacaklarıma şaşıyorum bazen görmüyo gözüm hiçbir şey. İşin sonunu düşünüp bilip umursamadan yapıyorum. İyi mi kötü mü herkes açısından bakmadan kendim için iyiyse yapıveriyorum

buzdankalpler

O kadar haklısın ki 🌷✨ İnan çoğu zaman senin için ne en iyise onu yapmak gerek,fazla düşünmeye gerek yok başkalarını ❤️🎀

Valla benim evime zaten annemler kardeşim dışında kimse gelmedi. Annemle babami bile genelde bı odada yatırdım ayrı ayrı koltuklarda yattılar. Kardeşimle eşi daha yeni evliydiler ve babamlarda vardı oyuzden kardeşimle eşini yatak odasına yatırdım başka kimseyi yatırmam heralde

hayatboseglencos adamların bizim kadar hassasiyeti yok malesef. Düşünmüyolar kendi çıkarları her zaman en önemli olan şey. Mahremden dahi anlamak işlerine gelmiyo konu anne ve babası olunca.