Eşinize siz mi takiyorsunuz eşiniz mi kendine takıyor 🤣ben eşime bir türlü takamiyorum başında kalıyor ilerlemiyor
Prezervatif
Delininbiriii bunu paylaşacağımı sanmıyorum 😬 sen takamıyorsan eşin taksın çok büyük bir dert değil 😂😂
Delininbiriii ben demiştim giydirmesi ayrı dert soyması ayrı😂
Delininbiriii yönünü ters takıyorsundur 😂 baktn ilerlemiyor çevir tekrar dene baktn olmuyo bırak eşin taksın ha sen ha o ne fark eder😂
Delininbiriii çok komik olmuş soru 😂😂
Delininbiriii o an kime denk geliyorsa bende takarim esimde 😂
- Düzenlendi
Eskobar Allahım bu soruyuda gördük peridede cok şükür🤲🙄
Yasak_elma daha neler neler görcez😂😂😂
Yasak_elma onlar soruyorsa bende cevap veriyorum bilgilendirmek lazım “TOMBULHATUN İLE HER GÜN YENİ BİR BİLGİ” programımıza hoş geldiniz efendim 😂😂😂
TombulHatun Alkışliyorum senii efenim👏👏😘
Eskobar Artık fantazi olsun diye uzayda seks yapmak icin gitmek isteyen bile duyarız gibime geliyo🙄🙄
Yasak_elma aklıma şey geldi 😂😂😂neyse boşver pislik yapmayım😂
Eskobar lütfen söyle 😂😂
Nacizanebiri uzaylı amcalarla alakalı😂😂
Yasak_elma aa niye öyle diyosun kız mükemmel bi fikir fjdlsş
Delininbiriii valla biz kullanmıyoruz geri çekilme ile korunuyoruz ama dikkat ediyoruz çok şükür bugüne kadar öyle bir sıkıntı olmadı eşim prezervatif kullanmıyor sevmiyor ilaç bırakmıyor zararlı kaldık öyle dr gidip bir yöntem alacam hangisi uygunsa ama bir gün denedik kocam kendi taktı ten tene değmese olmaz diyor 😂😂😂
Delininbiriii ters de olabilir
Eskobar Dekız merak ederim😂
Sept Parası olan orayada gidiyordur gerçi bizim gibi garibanların şuanlık hayalinde olan bişey🙄🤣
Yasak_elma uzaylılarla grup sex falan 😂😂😂😂