Yagmur6566 kizlar ablalar merhaba benim derdim dert oldu artik 23 yasindayim 2 cocuk annesiyim 7 senelik evliyim ama cok zayifim 44 kiloyum o kadar yiyorum yiyorum banamisin demiyor napicam hangi doktora gidicem hangi bolum yardim edin
Etipetito Yagmur6566 Ah ah almak da dert vermek de bende tam tersi veremiyorum o kadar nefret ediyorum ki kilodan ama gitmiyor işte. Ben sana bi tarif vereyim. Canım 5 tane fındık Bir bardak süt 2 3 hurma Bir tatlı kaşığı bal 4 5 tane de bebe büsküvi bunları karıştır blndırdan geçir her gece yatmadan önce iç İNŞALALH faydası olur sana
Ven-us Yagmur6566 Dahiliyeye tam kan sayımı verin o sizi sonuç çıkınca endokrin bölümüne sevk eder bazı insanlarda Tsh değeri tutarsız oluncada kilo alamama yada verememe gibi sorunlar oluşuyor.
Cicekliperde Yagmur6566 hayalimi yaşıyorsun. Ama çok zayıfsın gerçekten. Bence bir diyetisyenle görüş canım.
qwertyy @Yagmur6566 bende öyleyim canım ama şuan daha iyiyim 21 yaşındayım hamile kaldigimda 38 kiloydum 53 kilo ile doğuma girdim doğumdan sonra 5 kilom gitti 48 kiloyum şuan 1 ay oldu doğum yapalı inşallah gitmez ilk defa kilo aldım
Etipetito Yagmur6566 yaaaa☺Sen ozaman bu saydıklarımın hepsini güzelce bir tabağa koy ye üstüne de sütünü iç yat oh🥰☺
busra353503 Yagmur6566 Bende kilo alma sorunu yaşıyordum ama şu tarif işe yarıyor her gün 10 yemek kaşığı tahin bir muz ez karıstır bir bardak süt koy içecek haline getir her gün iç 1 bucuk ayda 3 kilo