Gokkusagim kız 15 yıllık evliler bile diyor en fazla üç gün istemez dördüncü gün adam rahat bırakmaz. Benim ben bıraksam ayda bir ve o isterse güzel bir birliktelik oluyor . Oda tabi kısa süreli 🤦 anlamadım ya . Sevgi desen bar sadakat desen var vok şükür. Bazen diyorum azgın olmasından iyi karı kız peşinde koşmuyor çapkın değil Allah’tan amaa.. bazen de niye böyle diye kahroluyorum..
İlişki ve istek
1047yim aynı biliyor musun benim de çok güzel bir eşim var her anlamda çok anlayışlı evde çok yardımcı tek sorunum bu diyebilirim. Aslında sorun yapmamkn sebebi de sevgisiz hissetmem. Sanki diyorum sevse gelirdi isterdi. Ona kalsa öyle bişey yok tabi. Geçen bir kere galiba benim libidom düşük dedi ama orda kaldı.
Gokkusagim bizimki de başta kendini normal sanıyordu sonra heralde araştırdı gördü anormal olduğunu ve düzeltmeyi denedi . Şükür ilk baslara göre en azından artık çabalıyor . Ama gene de bazen ben isterken onun istememesi üzüyor. Çünkü o baya zaman geçse de aramıyor .
1047yim beni hiç reddetmez ama bilmiyorum kadın olduğum için galiba ben gidemiyorum hep onun gelmesini bekliyorum sorunca da sen neden gelmiyorsun oluyor anlamadım bende mi sıkıntı onda mı
Gokkusagim benimki de öyle ama ben ilk başlarda çok belli ederdim istediğimi bazen olumlu karsilasa da çoğu zaman soğuyacak bişey yapardı . Bu sefer ben artık hiç girmiyorum ama ben gitmeyince de bir ay geçse kendi gelmez kolay kolay 🤦
1047yim aslında çok özel ama kimliğimiz belli olmadığı için rahat yazıyorum uzun süren bir soguklugun ardından beni üzen bir olay yaşadık eşim teselli etti öptü falan sonra yine yaklaşmak istedi ben de ona çok kırgın olduğumu kendimi kadın gibi hissetmediğimi falan söyledim sen gel diyo bana belki de haklı ama ben hem utanıyorum hem gurur yapıyorum. Ardından ilişki oldu ilişki esnasında demek ki azdiramiyorsun beni dedi bilmiyorum kışkırtmak için mi dedi ama belki de işin özü bu. Sonrasında o gece iki defa sabahına bir defa olmak üzere üç defa birlikte olduk demek ki olabiliyormuş.
Gokkusagim ya bende ilk evlendigimizde baya zayıftım ama evlenmeden önce kilo almak istemiştim o izin vermemişti ben seni böyle seviyorum demişti. Sonra evlenince aylarca ilişki konusunda sorun yaşadık psikologa gitmeye vardı iş . Hep ilişkisiz de evlilik olur diye bahane üretiyordu ama meğer ben zayifmisim diye sonradan itiraf etti. Tabi hamilelik öncesi de ve sonrası da baya kilo aldım tabir yerindeyse ele gelmiştim en azından:). Uzun bir süre ben istemesem de o gelip yanasiyordu. Ama son iki üç aydır gene eski haline döndü . Ben aynı kiloda olduğum halde . Şimdi de bana diyor sen gelip beni etkile benimde içimden gelmiyor açıkçası çünkü çok gittim çok reddedildim o yüzden artık hiç gidesim gelmiyor istesem bile .. o gelsin istesin diye bekliyorum ama oda odun maalesef 🤦
1047yim yaa zayifsin diye mi istemiyormuş kusura bakma ama bana bahane gibi geldi. Beni reddetmedi hiç eşim ama ben de gitmiyorum açıkçası çekiniyorum yani. Ay ne değişik yaa
thalia Benimki de aynı. bir söz okumuştum çok doğru gelmişti bana
Eşleriniz size şehvetle değil Şevkatle bakıyorsa arzulamaz . Bence çok doğru çünkü aynı şeyleri de ben yaşıyorum ne yaparsam yapayım tahrik olmuyor gecelik giysem de aynı amaaan ne bileyim işte seviyor ama cinsel hayatımız bu şekilde alıştım artık sanırım 🥲
Gokkusagim muhtemelen bahane çünkü suanki tavırları da bunu teyit ediyor .. ya bilmiyorum ben mi abartiyorum ama bu durum artık gerçekten beni çok yıpratıyor . Belki oda olmayı versin diye düşünen vardır ama bir kadın kendini özel uissetmek ister ve bu onun en doğal hakkı.. herşeyime yetişir oğluyla ilgilenir filan ama hiç ortak yönümüz yok. Çok severek evlendik ama sevgi de bir yere kadar .. hatta gun sordum bile dedim “sen beni sevmiyorsun sadece evlendin esinim çocuğunu annesiyim diye değer veriyorsun ama aşık filan değilsin” dedim güldü sadece hayır demedi ..
1047yim ne kadar acı.. bu bize yapılan çok büyük bir haksızlık. Kadın istemese haftalarca reddetse hangi koca dayanır merak ediyorum..
Gokkusagim bizimki dayanır valla . Adamda libido sıfır 🤦. Yok nasıl hayallerle evlendim. Kültür çatışması yaşadım resmen hala da memleketine gidince ailesi ile okadar zittiz ki .. ama hep derdim beni seviyor herşeye değer .. !
1047yim tedaviyi de reddediyorlar yediremiyorlar kendilerine maalesef
Gokkusagim evet onu da denedik bizimki kafadan sıkıntılı biyolojik bişey çıkmadı. Psikologa zor bela götürdük bir iki seanstan sonra gelmiyorum deyip bıraktı ..
Adamda libido yoksa..Allah yardımcın olsun..
ve senin gibi libidosu yüksek kadın zevkten mahrum bırakıyor..
mecbur adam edeceksin..
1047yim ben de önce fizyolojik sonra psikolojik destek olmasını istedim ama yok öyle zamanlarda bir gaza gelip günde üç beş kez birliktelik istiyor. Şu an öyle bir dönemdeyiz mesela o kadar yukseklerde ki ortası yok adamın
Gokkusagim al benden de o kadar.. başa gelen çekiliyor ne diyelim
1047yim tedavi için hangi bölüme gitmek gerekiyor üroloji mi? Bizde de ayni sorun var. Bebek olmasa boşancam o derece. Ha bekar olmusum ha evli ne fark var diye
Yandimanam urulojiye gitti de bişey çıkmadı bizimkinin kafadanmis .😅 Ayda bir canı isterse oluyor yoksa ben zorlasam belki …🤦