Kızlar nolur bi akıl verin ben artık kafayı yicem gerçekten çok kötü durumdayım. Karışık yazabilirim mazur görün ağlamaktan içim çıktı artık. Benim hamileliğim çok riskliydi başından beri biz 9 ay hiç ilişki yaşamadık. Şimdi kızım 3 aylık, 2 ay kanamam sürdü yani 1 aydır müsaitim. Ama eşim bana daha hiç yanaşmadı. Hep gündüz çalışıyo sabah 5de kalkıyo o yüzden hafta içi hep yorgunum diyip erkenden uyuyo kızım daha uyanıkken. Hafta içi bişey demiyorum ama hafta sonu bekliyorum yanaşsın diye. Cumartesi pazar evde. Asla yanaşmıyor hep yorgunum diyip yatıyo. 3 haftadır sen beni beğenmiyorsun artık diyip ağladım umrumda olmadı yarın yaparız diyip yattı. Ertesi gün de öyle böyle konuşup beni ikna edip ilişki oldu. Ben sırf ben susayım diye yaptığını düşünüyorum. Yani 3 haftadır zorla kendimi s…tiriyorum resmen. Bu gece de baktım yatıyo patladım artık böyle evlilik mi olur vesaire baya bağırdım ağladım ettim yok yorgunum çok yarın yaparız söz diyip yattı. Yanında yatıyorum ağlıyorum umru değil ya horlaya horlaya uyuyo hala. 1 aydır her hafta sonum zehir oldu. Ne demek bu şimdi. Böyle evlilik sürer mi Allah aşkına siz söyleyin ya. Hamile kalmadan önce hiç böyle değildi bıkardım artık ama şimdi naparsam olmuyo. Yarın asla yanaştırmıcam yanıma ama bana uzun vadede akıl verin ne yapmalıyım kendimi çok değersiz sevilmiyomuş gibi hissediyorum…