Kardeleen Glcnakdnz Elinizden geldiği kadar bakımlı olun. Bırakın o sizi kıskansın arzulasın. Siz böyle yaptığınız için kendini bir nimetten sayıp bir tarafına takmıyor muhtemelen. Aynı durumu siz yapmaya başlayın. Ama son derece güzel ve bakımlı olun evin içinde bile olsa. Eğer bunlara da bir yanıt vermiyorsa işin içinde başka birşey vardır. Yoksa ateşle barut yan yana durup da hiçbir şey olmaması imkansız.
cesjf Glcnakdnz açık güzelce sorun bence başka şeyler denemekten açık sözlü olun, ben olsam derdim neden bana uzaksın, benimle eskisen böyleydik şimdi neden böyleyiz bu durum beni üzüyor seni çok özledim, sen beni özlemedinmi diyebilirsiniz
Glcnakdnz Bebisveannesiii ikisini de yapmıyo eminim 1 yıl çok uzun bi zaman normale dönmek zaman alıyormuş yakında dönücem merak etme diyo
buzdankalpler Glcnakdnz Bir yıldır da dayanamaz ya insan biyolojiye aykırı biz kadınız bizim zorunluluğumuz yok ihtiyaç değil. Benim henüz böyle bir problem yaşamadım ama arkadaşım spora başlamıştı. Düzenli gidiyodu ve vücudu öyle güzel şekillendi ki yuh dedim. Ama birşey yaparken eşin için değil kendin için yap. İster kuaföre git kestir boyat ya da maşa vs herhangi bir şey. İster güzellik salona git bakım yaptır cildin ışıldasın. İster tarzını değiştir anne modundan çık alımlı alımlı çık dışarı bebeğinle. Tam bilmiyorum ama şuanki modunuzu genelde doğumdan sonra biz kadınlar biraz salabiliyoruz yorulduğumuz için
Glcnakdnz buzdankalpler salmadım ama haliyle kilo kaldı sezaryen göbeği bide 😬 kilo hariç aynıyım yani. Hamileyken onunla hep ilgilendim ama boş bırakmadım ki. Eskiye dönmesi zor oluyomuş bakalım
Cicekliperde Glcnakdnz kocam da yakında bana patlayabilir. İnsan yorgunken hiç böyle şeyler düşünemiyor ki. 😢
Glcnakdnz Cicekliperde valla benim hiç aklımdan çıkmıyo😅ne kadar yorgun olsam da evlilikte çok önemli bu ya
nightchanges Glcnakdnz Merhaba aklıma bir soru takıldı hamileliğim riskli dediniz ilişki yaşamamışsınız yani 9 ay boyunca siz hiç birlikte olmadınız mı? Birlikte olmak için illa ilişkiye girmek gerekmiyor çünkü.. araştırıp okuyabilirsiniz bir çok yolu var. 9 ay bir erkek için çok uzun bir süre o arada uzaklaşmış size olan çekimini kaybetmiş olabilir..
Glcnakdnz nightchanges hayır onunla hep ilgilendim ne zaman isterse hatta bazen o istemeden hiç boş bırakmadım yani
buzdankalpler Glcnakdnz Ay götüm sanki adamlar doğuruyo eskiye dönmek bi bize kolay herhalde. Geri çek kendini bence ilgilenme. Ona vereceğin ilgiyi bebeğine ve kendine ayır bak nasıl değere bineceksin. O kadar zor dönemden geçmişsin ama zorlanan eskiye dönemeyen kocalar
Glcnakdnz buzdankalpler aynen ya 1 senedir stresten canım çıktı bebeğim doğdu ona bakmaktan anam ağladı ama kocam zorlanıyor. Geri çektim kendimi 2 günde geldi yanaştı hemen. Bundan sonra hiiçç bakmam tıpış tıpış kendi gelsin 😄
buzdankalpler Glcnakdnz Ben de ilk aylar tartışınca kızıyo trip atıyo diye arkasından giderdim aramız soğumasın diye. Aaa baktım olmuyo bir gün seninle mi uğraşıcam dedim krize mi giriyon nereye giriyon kendi kendine gir çık ben kendi canımın derdindeyim. Bir bok da olmadı. Artık kendi kendine triplenip odadan çıkıyo 5 dk sonra canım karım diye geliyo
minnakkizim 9 ay yapmamışsınız artık uzaklaşmış cinsellik aramıyor kendi kendini tatmin etmeye alışmıştır
buzdankalpler minnakkizim Yahu bi cilveleşme falan olur o işi görmesen de yakınlaşma olur ki rahatlamak için illa ilişkiye girmek şart değil. Çok çift var hamilelik döneminde sakıncalı olduğu için farklı yöntemlerle birbirine yaklaşan. Açık açık yazdırmayın yahu bana 🤣
minnakkizim buzdankalpler Oral seks olabilir yiyişme olabilir elleşme her türlü boşalabilir insan diye düşünüyorum 😂😂