Bacılarım ben eşimle konuşmamak kabuğuma çekilmek istiyorum yani nasıl açıklama yapıyım hemen. Ben evlenmeden önce çok şen şakrak herşeye kahkaha atan birisiydim şimdi ise öyle değilim şimdi beni gören hep böyle ciddimisin diyor. Sürekli mutsuzluktan mutlu olduğum anlarda bile korkar olmuşum artık ve bende kendime çeki düzen vermek eşimin yaptığı gibi onu görmezden gelmek istiyorum ama imkanlarım şuan buna el vermiyor inanın bana Allah’tan korkmasam bana iki güzelsin diyene İnanıp aldatırdım bunu o psikolojiye getirdi artık beni. Yani yapmak istediğim şey şu hep ben konuşmaya çalışyorum hep ben arayı bulmaya çalışıyorum ama hep ağlayan üzülen işine gelince karısı olanda ben oluyorum. Küssek ben trip atacağım yerde o trip atar ki hiç sevmem trip atan erkeği napmalıyım bu eşine sen niye böyle yapıyorsun demeden durabilen varmı varsa tavsiye verin lütfen 😒

sevimsizpandaaa benim eşimi anlatmışsınız resmen. Kaç yıllık evlisiniz de patlama raddesine getirdi sizi. Ben 1,5 yıllık evliyim henüz o raddeye gelmedim 😂 ama aşırı rahatsızım bu durumdan ve ne yapabileceğimi inanın ben de bilmiyorum

Babocesi O zamanlar banada çok şey gelmiyordu 🤦🏻‍♀️😅 4 canım güldüğüme bakma ya çok canım sıkılıyor ağladığım zaman bile yeri geliyor görmezden geliyor en çok o sinirimi bozuyor 🥲 Baştan nasıl olursa hep öyle oluyor valla ben öğretirim sandım yapamadım inşallah sen yaparsın 😅 gönül almaktan aciz çünkü bazı insanlar 🙄

sevimsizpandaaa Valla eğer ben haklıysam ve kırılmışsam hayatta konuşmam bir bardak su vermem döner arkamı yatarım 2 çocuğum olmasına rağmen bi tabak yemek bile koymam önüne oda çoğu zaman uzatmaz özür diler yada her işi kendi yapmak zorunda kalır

sevimsizpandaaa onun bulunduğu oda da bulunma başka odaya geç, aynı oda da olursanız da telefonla oyna başka bişeyle uğraş, TV izle kendine mısır falan patlat aç TV den film, böyle devam et 2, 3 gün sonra ne oluyor dicek, demezse de sen zaten tek takılmaya alışmış olucaksın umrunda olmucak o

sevimsizpandaaa Yokmuş gibi davranın o zaman varolursunuz onun gözünde haklı olduğunuzdan emin olduğunuz hiçbir konuda özür dilemeyin adım atmayın çünkü alışkanlık haline getirmiş sizin ona adım atmanızı nasıl olsa gelecek barışacak diye egosunu tatmin ediyor. Uzak durun yemeği o gelmeden yiyin önüne koyun ama onunla yemeyin soru sormadıkça konuşmayın isterse konuşsun isterse konuşmasın hep bir taraf alttan alamaz..

sevimsizpandaaa san soru sorduğunda evet hatırdan başka bişey konuşmayarak çamaşırın bulasigunbneyse isinhalledeceksin ama ne derse desin evet hayır çocuğun var mı bilmiyorum ama çocuğumla ilgilen yoksa da telefonumla ilgilen görmezden gel işte

sevimsizpandaaa Gözünü korkutmayı denediniz mi hiç ? Her sorunda siz yaklaşım sergilediyseniz nasıl olsa bana geliyor modunda olabilir. Hiç denk gelmediği bir tavır da bulunun derim ben.

Anilla Yemek saatinden sonra geliyor zaten o gelene kadar biz acıkıyoruz. Haklıysam asla özürdilemem ama hatası olduğunda hatasını telafi etmesi için neden yapmıyorsun diyorum 🤦🏻‍♀️

Kardeleen Neden barışmak için uğraşmıyorsun neden bunu böyle yapıyorsun yada yapmıyorsun diyorum telafi eder insan falan diyorum bence sorun bu olabilir bahsettiğiniz şey bu sanırım. Bunu yapmayı bırakmalıyım ama kendime engel olamıyorum ki

sevimsizpandaaa bende ayni senin gibiydim . Sürekli alttan alan , ilgi görmeyen vs vs… Sonra bosadim . 9 ay ayrı kaldık hiç muhatap olmadım sadece çocuğumuzu gördü gitti hiç muhatap olmadım pas vermedim bile . Defalarca yalvarmasina rağmen hep asla dedim . 9.ay sonra yine bu duzeldim dedi çok pişmanım dedi falan bu sefer barıştık o zamandır bir hatasını bile görmedim tamamen kendini değiştirmiş. Bu erkekleri yoklugunuzla terbiye etmeden değişmesini beklemeyin . Sizi asla çantada keklik görmesinler. Çok pohpohlamayin ve her zaman alttan alan olmayın yoksa afedersiniz gotleri kalkıyor daha çok her tartışmada üste cikiyorlar kendilerini çekiyor nazlaniyorlar.

taricat O kadar haklısınızki yüz vermemek en iyisi gerçekten. Birde yanlış anlamazsanız bu imam nikahını tekrar nasıl yaptınız hülle meselesi varya hani nasıl oldu direk yeni evlenirken ki gibimi yapıldı. Bize bi hoca biz nikahsızlara bakmıyoruz demişti bi keresinde o gün bugündür kafama takılıyor nikahı bozacak yanlış bir lafmı ettik acaba diyede hani yeniden kıydıralım olmazsa bir hocaya danışıp dedik hülle meselesini anlattı annem o yüzden sordum canım yanlış anlama çevremdede öyle boşanıp geri eski evlenmiş kimse yok sen söyleyince sormak istedim yanlış anlama nolur

sevimsizpandaaa yok kuzum estağfurullah neden yanlış anlayayim. Bize hülle falan gerekmedi hocayı çağırdık bosandigimizi yeniden evlendigimizi falan durumu anlattık normal nikah kıydı yeniden hiç hülle gerekir falan demedi