Kdndmkdkd Kaynanası ile arası iyi olan varmı kızlar kimsenin başına vermesin biz altlı üstlü oturuyoruz alta biz üste onlar az önce eşimle balkonda çay içiyoruz benim dedikodumu yapıyorlar kayınbabam kaynanam kaynim kaynanam bana surat asıyor kaşığımla çocuğa yemek verdim ters ters baktı diyor kaynımda ben onu sıkıştırdım diyo dün beni sıkıştırdı bağırdı annemle düzgün konuş dedi bürsürü küfürler 2 yaş büyük benden ki ben kendi halimde insanım ne istiyor bu benden hep duyuyorum kaynanam kayınbabama çıkar şunları evden diyo eşimin abisi zaten gidin evden diyo eşim bakalım Allah’ın izniyle para biriktiriyor çıkacağız kurtulacağım insallah bu dünyanin öbür dunyasi da var daha çok şey var anlatmadığım çok üstüme geldiler ezdiler Allah’a havale ediyorum
Deli-hatun Kdndmkdkd sende nabıza göre şerbet ver canım Inşaallah en kısa sürede kurtulursunuz ordan benim kayinvalidem yok düğünümüzden 2 buçuk ay sonra vefat etti olsaydı o da bana çok karışırdı eminim zamanında eltime çok çektirmiş çünkü Allah sana kolaylık versin
Hoyrat Kdndmkdkd Rabbim yardımcınız olsun ALLAH korkusu olmayan insandan korkulur .kayın validenin iyiyiz ama ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor ama ALLAH korkusu var kadında Buda bana yetiyor
sinsirelllllaaaa Kdndmkdkd Valla kaynanası iyi olanlar var canım duyuyorum hep ama bizimkilerde var bi fenalık benimkide iyi görünür ama hep bi yerden doldurur çocuklarını kocasını zorları ne bende bilmiyorum 🤷🏼♀️
Kdndmkdkd Hoyrat En önemlisi o canım içinde allah korkusu olcak malesf bizimkinde o yok mahalle kavgasında bile bi kadının namusuna laf atti
Kdndmkdkd sinsirelllllaaaa Aynen valla canım bende anlamıyorum oğlun sevmiş almış sanada saygı sevgi düşer verilen iyiliğin karşılığını vermeleri lazım ama malesef bizde çekememezlik hakim hanımefendide🤷🏼♀️
Nefedukaa Biz iyiyiz bi problem yok. Arada tabiki klasik gelin kayınvalide sorunları oluyor ama onlar da bana normal geliyor alıştım yani. Cok samimi değiliz zaten hafta da bir bazen 10 günde bir anca görüşürüz gider 2 saat oturur gelirim 1 saat yürüme mesafesi evimiz
Kdndmkdkd Nefedukaa Ne güzel canım mesafeni herzaman koru valla biz aileyiz paranın lafı olmaz senin olan bizim bizim olan senin diyor ne alaka evlendi artık oğlun bi markete çıkarız bi dolu liste verir onu bunu şunu al der eşime hiç sormaz paranız varsa banada şunu alın diye direk şunu alın bana der🫣
Kdndmkdkd thalia Eee işte canım çok meraklıydık evlerine en az 1 ay dayansinlar çıkıp gidicez ne onlara giderim ne onlar gelsin oh mis valla yararları yok zararları var
Nefedukaa Gerçekten bazıları kendi kayınvalidesinden ne gördüyse aynısını gelinine yapıyor. Ben çektim oda çeksin düşüncesi. Halbuki onların daha iyi daha anlayışlı olmaları gerek ama işte o kadar ince düşünceli olamıyorlar ne yazık ki. Umarım en yakın zamanda kendinize bir ev alırsınız ve uzakta mutlu olursunuz. Aileyle beraber gerçekten olmuyor ya
Polyannacilik Kdndmkdkd birlikte oturmuyoruz ama çok severim kendisini çok iyidir 🥳anne kız ilişkimiz vardır Allah bozmasın ❤️
buzdankalpler Polyannacilik Evlenenlere olan olmuş darısı yeni evleneceklerin başına😄 benimki de çok bir iyi bir kötü anlamıyorum hiç bazen söylüyo söylüyo ben öyle demek istemedim yanlış anlamış oluyo suçlu oluyorum bazen kızım diye seviyo değişik
Cicekliperde Kdndmkdkd benimki iyi çok şükür. Allah sana sabır versin. Tez zamanda çıkarsınız inşallah
Sevgiii Kdndmkdkd eşinde bu olanların farkındaysa uzaklaşmak istiyorsa sıkma canını, böyle şeyleride eşinle konuşup hiç huzurunu bozma, bırak surat assınlar laf atsınlar, sen uzaklaşmanın yollarına bak, ama huzurunu bozma böyle insanlar için 🌸
Kdndmkdkd Sevgiii Evet canım eşimde diyor bıktım artık bunlardan çıkıp kurtulalım diyor bıktım ya iğneleyici konuşuyor balkonda çamaşır seriyorum salak gibi kahkaha atıyor boş boş kapıyı çarpıp içeri giriyorum 🙄
Kdndmkdkd Sokaklambasi Sinirden bütün gün evde suratı asılıyor morali bozuluyor abisiyle kavga ediyor yazık ya valla
Milena32- Kdndmkdkd En kısa zamanda kiraya çıkın bir oda salonunuz olsun en azından kafanız rahat eder
Kdndmkdkd Milena32- Aynen öyle canım ev bakıyoruz Allah’ın izniyle iyi kötü olsun bi ev en azından huzur olur karışan laf atan olmaz🤷🏼♀️
Visneliturtaa Herşey eyvallah da kaynım beni sıkıştırdı ne demek ? Ne olursa olsun kalkıp seni azarlayamaz. Bir sorun varsa ya insan gibi konuşur yada eşine söyler eşin de sana yapma etme der. Eşinin buna müsade etmeside ayrı bir sorun bence
Kdndmkdkd Visneliturtaa Eşim işteyken sıkıştırdı canım bende eşime dedim abisiyle tartıştı sonrada zaten çıkın gidin evden dedi abisi abisi dediysem de aralarinda 1 yaş var ki zaten kaynimla benim aramdada 2 yaş var neylik taslıyor bilmem beyin yoksunu