Bitmeyen bu çilem nedendir neden demek istiyorum 😭😭😭2 tane bebegim var ve çok küçükler biri 3 bucuk biri bir bucuk ve dünyayı zindan eden tipten ikiside bundan 9 ay önce hamile oldugu mu ögrendigimde kürtaj olup spiral taktırmıştım ve dün
Yaptıgım test çift çizgi çıktı 😭spiral bile işe yaramadı çilem hiç bitmiyor ev sıkıntım Bi yandan çocuklar Bi yandan mental ruhsal bedensel çöktüm psikolojim alt üst oldu ben ben degilim anlayacağınız

Prensprensesannesi kendini o kadar çaresiz durumda göstermişinki sen evladına kıymışsın daha sıkıntılarının azalmasınımı bekliyorsun ha öyleyse inşallah allah yardımcın olur o herşeyin hayırlısını bilir
    Doktorun sana spiral takarken demedimi %100 kotuma garantisi veremeyiz diye yapmasaydınız ozaman şu sabilerin günahınada girmeyin artık yeter

Eskobar kendini çaresiz göstermişsin ne demek yani siz Bi evin içinde 9 kişi yaşamak ne biliyomusunuz bilmiyorsunuz işsizlik ne demek biliyomusunuz bilmiyorsunuz çocuklarınız itilip kakılıyomu bilmiyorsunuz ama Bi ögrenmiş siniz evladına kıymışsın zor durumda olmadan kim nasıl kim nasıl Bi hayat yaşıyor bilemezsiniz

Eskobar Ya sen ne diyorsun ya kadının 2 tane küçük çocuğu varmış kazara tekrar hamile kalmış ve bakamayacağı sorumluluğunu alamayacağı için kürtaj olmuş onun için ne kadar zor bi durumdur keşke her ağzı olan konuşmasa

venus-mom0 spiral taktirmadan önce kürtaj yaptırdığını söylüyor. Spirali taktirdiktan sonra hamile kalıp kürtaj yaptirsa yine anlarım da öncesinde korunmamis ki hamile kalmış. Kaza diye birşey yoktur korunursun ve gebe kalmazsın . Korunmadan ilişki yasadiysa o çocugun olacaği da apaçık belli zaten. Hem korunma, sonra da o çocuğu aldır bu günahtır büyük vebaldir .

Prensprensesannesi Evet bu devirde geçim çok zor heleki bu zamanda ama çocuklarından bahsederken kullandığın kelime bile hoş değil dünyayı zindan eden tipten.rabbim sana vermiş onları bikere kürtaj yapıyorsun zaten hicbirseyin tam güvencesi yok şimdi bidaha hamileyim diye dert yanıyosun öncelikle o sabinin canına kıymışsın rabbimin sıkıntılarını azaltmasinı bekliyosun belkide bu sana bı imtihan hiçbir korunma yöntemiyle korunamıyorsanz ilişkiye girmeyin ozamn 2 tane yavrunun günahına giriyorsunuz sonra burda sıkıntılarım diye dert yanıyosun kaç tane insan var bebek sahibi olupta olamayan günaha vebale girip hayla dert yanıyosunuz bence oturup bı kendinizle konuşun önce ben napıyorum diye 👍

taricat Nerden biliyorsun korunmadğını ki korunmadı diyelim bunun günahı af edilmeyecek bi günah değil onu Allah bilir hiçbir Anne güle oynaya o kürtaj masasına yatmaz. Ha kimseye Allah bu durumu yaşatmasın

taricat korunmadan ilişki yaşadım yazmadım ben daha öncesinde dogum kontrol hapı saati saatine hiç aksatmadan kullandım spiral korkum vardı iki dogumumda zor oldugu için pskolojikman etki yapmıştı bende taktıramıyordum

venus-mom0 Allah’ın verdiği bı cana kıymaktan bahsediyoruz? Düşük vs.yaparsn bebeği aldırmak zorunda kalırsın bu ayrı mesele ama bu geçim sıkıntısından o çocuğu aldırmak.Belkide rabbim imtihan edip o çocuğu verdi size belki doğduktan sonra bereketiyle gelip herşey daha güzel olucaktı.Dediğin gibi keşke her ağzı olan konuşmasa👍👍

Ssuudee evet dünyayı zehir eden tipten huysuzluk desen var aglama krizleri desen var anneye saldırma huyları var bir bebekte olmaması gereken bütün huy benim ikisinde de var ne dogru dürüst eglenebiliyoruz ne Bi aktivite yapabiliyoruz nede herhangi bişey devamlı aksiyon içindeyiz önce benim bunları yola getirmem gerekiyor evlisin ve ilişkiye girmiyceksin bu nasıl mantık adam seni iki kaşına gözüne mi aldı burda 2 gün kocası yanaşmadı diye senaryo kuranları görmüyorsun herhalde yada işine gelen kısımla ilgileniyorsun

Prensprensesannesi O çocukları da eğitmek senin elinde madem eğlenemiyorsun aktivite yapamıyorsun acelen neydi hemen yaptın?Korunmayı bilmeyip 2 tane çocuk aldırmayı biliyorsanız ilişkiye girmeyin ozamn bikere kazara olur 2.apacık ortada zaten sonra burda dert yanıyosunuz

Ssuudee 2 tane çocuk aldırmak? Dilinin maşallahı varken gözlerininde problemi var heralde ben buraya 2. Kürtajı olacagım yazmadım farkındaysan kürtaj yazısını görünce nasıl saldırsak diye düşünüyorsunuz direk