Kızlar özellikle Hamişler burada mutlaka çoğunuz biliyorsunuzdur ama benim gibi bilmeyenler için yeni öğrendiğim birseyi paylaşmak istedim . Doğumda kordon bağı kanımızı Lösemi hastalarına bağışlayabiliyormuşuz onların tedavisinde önemli rol oynuyormuş bunu doğum öncesi doktorumuza belirtmemiz gerekiyormuş . Ben az önce öğrendim ve çok çok sevindim bagislayacagim , bizlerin doğumu birilerine daha hayat olabilir lütfen sizler de bağışlayın 🥰

taricat Şoyle onu sakliyorlarda sizin icin ilerde cocugunuz hastalanirsa kullanmak icin belli ucret karsiliginda donduruyorlar

thalia evet öyle de yapılıyormuş bir kısmını kendimiz için dondurup (her sene belli ücret karşılığında) diğer kismini da ücretsiz olarak bağışlayabiliyormuşuz 🥰

taricat Bagisi bilmiyordum ucretsiz oldugunu keske doktorlar boyke bisey oldugunu soylese

taricat perşembe günü detaylı ultrason a gircez doktora danışayım bende burdada varmı öyle bişey

Eskobar danış bakalım kuzu bende bir dahaki gittiğimde danisacagim insaAllah oluyordur 🤲🏻