İyi akşamlar hanımlar
6 yaşında 1. Sınıfa giden bir kızım var. Ama artık 1. Sınıfı dersleri falan geçtim onlar gözümde değil sinirden patlıyorum.
Evi sürekli dağıtıyor boyama yapıyor kalemleri boyaları kağıtları ortalık yerde bırakıyor bi de 1 yaşında kızım var hal böyle olunca o da merak ediyor onları dağıtmak için çaba sarf ediyor.
Okuldan gelir 10 sefer üstünü değiştirir odada ayağını basacak yer kalmaz kıyafetten mümkün değil ki gitsin kirli sepetine atsın.
Oyuncaklar desen oynadığı oyuncakları asla dönüp toplamaz. Ben topla desem bağıra çağıra zorla baştan savarak toplar.
Etkinlik yapar keser biçer yerlere kağıtlar düşer toplamaz
En son bu akşam cinnet geçirdim bağırdım çağırdım babası da evde babasının bana dediği laf bağırma ya nasıl bağırmayayım yıldım artık oturuyorum güzelce konuşuyorum anlamıyor. Kızıyorum bağırıyorum. Yok en son döveceğim zor tutuyorum kendimi anlıyor en son çare o zaman ağlaya ağlaya topluyor.
Ne yapayım Allah aşkına ne yapayım. Biliyorum diyeceksiniz küçükken öğretecektin. Ama evde öyle bi babamız var ki hep kızın arkasında laf söyletmez bebekliğinden beri. Ben ona oyuncak toplatmak isterdim aman boşver toplamasın der kızı yanına alırdı.
Bu akşam en son vallahi seni de döveceğim onu da diyip bi cinnet geçirdim. Şimdi küçük kız ayaklarımda onu uyutuyorum diğer ikisi beraber yatıp uyumaya geçtiler. Akıl verin lütfen