Hatırlıyosanız eğer nişanlıyım ben. Yasaklar yüzünden evlenemuyorum. Ama nişanlımla az çok yakınlığımız var. Tam olarak cinsel ilişki yaşamıyoruz yani bakireyim. Ama sürtünme felan oluyo. Şimdi size sorum bu.. sürtündükten sora bakireliyim yerinde ama spermasını boşalırsa hamile kalma şansım varmıı?? 🥺🥺🥺🥺🥺

berfooo hamile ola bilirmiyim yani?? 😭😭😭😭😭😭😭😭bakireyim ama. Bilmiyorum spermin boşalttımı boşaltmadımı? Ama iç çamaşırım su olmuştu ben bilmeden

Gunay987 nişanlınla birlikteliğinizi gerçekleştirmediğiniz surece hamile kalmazsın canım, hamile kalmak icin bakireligin bozulmuş olması gerek o yönden rahat olabilirsin… bi de bence ailenizin onayıyla bi evinize taşınsanız guzel olur yine siz daha iyi bilirsiniz ☺️

Gunay987 canım bende nişanlıyım Allah kısmet ederse evlenicem ana sanmıyorum canım hamile kaldığını

senabaykan1234 ben azeriyim. Bizim buralarda düğünsüz nikaha biraz garip bakıyolar. Mutlaka düğün olması gerekiyo. Malum yasak var o yüzden evlenemiyoruz ama nişanlımlnda sabrı yok işte😔yinede teşekkür ederim canım🤗❤️

Gunay987 Analdım canım hakkımızda hakkınızda hayırlısı olsun inşallah nasıl gerekiyorsa örf adetinize göre öyle yapmak nasip olsun ne diyelim 🤲🏻Rica ederim 😇

senabaykan1234 bakireyken hamile kalma riski var internetten araştırabilirsiniz bozulmasına gerek yok kızın regl olması yeterli hamilelik için:)

Manolita evet ben kulandım ama zaten büssürü doktorlar hep yiybildğiniz kremleri yada herhangi bişeyi vucudunuza sürün diyo yani yiyemediğiniz şeyleri vucudunuza sürmeyin diyorlar sonuçta ne süreseniz derinize işliyor vucuda giriyo yani ama ne yazıkki günümüzde pek uyamıyoruz ben dahil 🤦🏻‍♀️😂deşik değişik şeyleri denemeyi çok seviyorum öyle işte 💋

Lalderiin nasıl ya ciddi misin şaka gibi 😅 bekaret kaybetmeden nasıl hamile kalınıyormuş ya şaşırdım 😅😅

Lalderiin Gunay987 cok şaşırdım hiç bilmiyordum hehe sanki bir yaş daha büyümüş gibi hissediyorum çünkü şimdiye kadar bekaret kaybetmeden hamile kalınmaz gibi söylentiler vardı yanı kime sorsan herkes öyle diyordu bende böyle biliyordum internette araştırdım…. OLAMAAAZZZ😅😅😅

Manolita hindistan cevizi yağı var hem yeniliyor hemde istediğin bölgeye sürebiliyorsun valla markasını hatırlamıyorum ama zaten sade hindistan cevizi yağı olduktan sonra aynı bütün markalar olur bide ben ERO MAX adında bi ürünü kulandım masaj yağıydı ben çikolata aromalısını kullandım yenilebiliyordu valla tadı hala damağımda 🤪