tugcebgdtl gayet güzel olur canım sen benden de tecrübelim eş konusunda sen halledersin güveniyoruz sana🥰🔥🔥
Seks
tugcebgdtl inşallah canım teşekkür ederim 🥳
Nur-12345 inşallah bakalım😅
tugcebgdtl biz gruptaki arkadaşlarımızla gün sayıyoruz resmen. Her anı değerlendiriyoruz😅 bizde 🔥zirve
berfooo düğünü yaparsanız(virüs tehlikesi biterse)balayı düşünüyormusunuz canım?Aileden uzakta ilk gece daha iyi oluyor ertesi gün arayan soran dolu oluyor yoksa😅
Nur-12345 aynen😂😂var mı hiç farklı hikayelerin
tugcebgdtl maddi sıkıntılar olmazsa inşallah canım ama virüs nedeniyle biraz zor gibi sanki ay evet en kötüsü de sanırım o ilk gecenin sabahı olacak eşimden dğl de ben çevreden utanırım çok 😔telefonda konuşmak orda kalsın yüzlerine bakmaya bu yaptığım şeyden ötürü değil de yeni evlisin herkes biliyor birlikte olduğunu bu durum rahatsızlık veriyor düşüncesi bana bilmyiroum
berfooo kesinlikle canım ver gazı harikasın tam istediğim gibisin beden seni istiyo ondan sonrası sende zaten🔥
tugcebgdtl nasıl hikaye canım😊
berfooo hiç öyle düşünme ben sorana sizene deyip geçiyorum.Bilsinler kendileride yapıyor sonuçta utanılacak birşey değil gayet doğal.Biz balayında her gün ilişkiye giriyorduk 1 hafta sonunda döndük ve ben hiçbirşey olmamış gibi gezdim yüzlerine baktım imalarda bulundular ama aldırış etmedim.Hiç takma
berfooo o zamana evini tutmuş olursun mümkünse herkesten uzak tut biraz ilk hafta gelmez zaten kimse kabul de etmeyin derim😅
Dilseee 😅😅 niye çıkıyosun sen🔥🌸
Nur-12345 arabada falan işte ne biliyim herhangi bir yakalanma durumu vs💁🏻♀️
tugcebgdtl haklsıın tabi canım doğal da dediğin gibi duymamazlıktan gelmek lazım bebeğim
tugcebgdtl bizde hikaye çok canım okumadın mı sayfayı😅
berfooo aynen öyle
berfooo o zaman eşini sömürmen lazım canım 😅istediğini yaptırmak için