Deleted2 benim eşimde öyle. Ben ses çıkarınca daha şevke geliyor. Tabi ben sınırımı biliyorum yoksa ağzımı kapatıp yapıyor 🙈

Deletedmom3 zevkime düşkünüm arabada sıkış bıkış yapamam heralde😅yazlık evimiz var özel günlerde orayı tercih etmeye çalışıyoruz😅

Deletedmom3 istanbulda kahve sırası beklerken arkamdan sarıldı bekliyoruz öyle en az 35 dk bekledik bu arada sürekli arkadan temas la dayanıyo bana. Bi anda ben kötüyüm dedi bende beklemekten heralde dedim tamam gidelim o zaman dedim otoparka arabaya gittik bi anda yapıştı bana dedim noluyoruz meğer farklı anlamda arabada olmaz deyip sinir etmiştim 😅1.87 eşimin 1.71 benim boyum araba bizim için uygun değil

Deleted2 bence de hoş birilerinin bilmesi😅 ama benim eşim tedbirli yoksa herkesin yaptığı bişey sonuçta

Nur-12345 en azindan oral denemelisin arabada ama gerisi gelir zaten. Ben 14 yıllık evliyim bana güven 😚 eşimin büyük kamyonu var,onun arkasındada yapmışlığımız var soteye çekip. Normal arabadada yaptik.farklık iyidir. Bende 170. Eşim 185. O sıkış tıkışlılıkta harika oluyor

Kızlar bi anımı daha paylaşmak istiyorum 😅bu arada ne güzel geldi sizinle sohbet teşekkür ederim 🥰 eşimle akşam birlikte olduk sabah tekrardan olmak istedi bende uyanmak istemedim😅 eşim mimar bu arada ofise gitmiş ben gitmiycek sanıyordum. Sonra uyandım bi baktım yok. Bu sefer ben birlikte olmak istedim. Aradım eşimi dedim biraz kötüyüm gelebilir misin hemen kapattım. Arasa da açmadım. Eve bi geldi ben geceliğimle bekliyorum 😅önce baya bi azarladı sonra küstü baktım gidecek odaya kilitledim 😅 biraz cilve nazla kendimi afettirdim 🤗ertesi gün ofisteki arkadaşları bana geçmiş olsuna geldi 😅eşim cezamı o akşamda kesti tabi😅 şimdi hastayım diye aradığımda emin misin diye soruyo😅