Arkadaşlar oğlum 22 aylık emerken meme ucunu gözüme baka baka ısırıyor. Ne kadar yapma acıyor uf oldu desemde olmuyor. Aklına geldikçe ısırıyor ve gülüyor. Isırınca parmağımı arasına sokup çıkarmaya çalışıyorum ama nafile. Bir önerisi olan var mı
Meme ısırma
Valla o ısırdı mi sende burnunu sık bıraksın başka çaresi yok oyun istiyor annesi bu bebişler bir tuhaf 😆😆
Elifdurununannesi dikkatini başka şeye çekmek istiyorun olmuyor. Birkaç kere de sesim yükseldi gerçekten kopuyordu çünkü. Bidaha burnunu sıkayım da görsün o zaman tavşan dişli ☺️
Nacizanebiri Isırdığı zaman memeyi agzindan cikarip emzirmeyi durdur canım. O sekilde bırakır.
Nacizanebiri tavsiye etmem vuran cocuga vurarak karşılık vermekten farksız değil. Gulmek veya kızmak da onun dikkatini ceker ve davranışını pekiştirir.Tepki vermeden yukarida yazdigim davranışı gösterirsen sağlıklı bi sonuc alabilirsin🌼
Sokaklambasi ağzından çıkaramıyorum ki ısırdığı hissettiğim an çeksem de vermiyor
Nacizanebiri Isırdığında ağzından çıkarabilidiğin ilk fırsatta çıkar ve onu uyar ısırırsan yok diye ve verme bende de oldu baya hemen aldım ağzından mızmızlandı bir iki bir iki unuttu şimdi çok nadir arada yapıyo