Kızlar adet kabı alıp kullanan varmı ben yeni aldım dün adetimin ilk günüydü dünden beri bi çok kez takıp çıkardım bi türlü beceremedm hep sızıntı yapıyor internet izlediğim her şekili denedim ama galiba içimde alması gereken şekli almıyo yada ben beceremiyorum kullanıp beceren varmı düzgün takıp kullanan nasıl kullanıyor yazabilirmi sizdede aynı sıkıntı oldumu sızma falan
Adet kabı
Arslan60 şu adet kabını Bi tek benim mi midem almıyor🤪 bilgim yok üstte kalsın 💐
Ne olduğunu öğrenmek icin arama motoruna yazmaya korktum suan, biri uygun bir dille anlatabilir mi nasil bisey :P
- Düzenlendi
Merope vajinana plastik bişey sokuyon içine adet kanın doluyor, dolunca çıkarıp yıkıyon sonra geri sokuyon, anladın mı😂
Ask_hosmus Cok super anladim suan 🤯🤭
Arslan60 nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bence kullanabilene mükemmel bir şey yani kullananlar adet olduğumu bile anlamıyorum diyorlar ama ben ne bileyim uygun bedeni bulmak onu kullanmaya alışmak cesaret edemiyorum hadi ucuz bisey olsa neyse de epey de pahalı yani alıp bir köşeye atmak olmaz. Bedeni mi uygun değil acaba yoksa tam yerleşmeyip vakum etkisi yapmiyo mu
Ask_hosmus hıı ped kullanmamak için mi yani bu 🤦
Angellove2010 evet öyleymiş, çok iğrenç, ama bence zararlı vajinayı genişletir diye düşünüyorum ne bilim kullanana helal olsun diyorum benlik değil 😂
Adet kabı bana tiksinç geliyor. Regl destek kilodu kullanan var mı peki?
Ask_hosmus ay berbatmış okurken kusucam sandım 🤢
Esmerkiz29 ben kullananları düşünemiyorum 🤯
Cicilibicili evet benim kuzenim kullanıyor yaz boyunca kullandı denize havuza rahatlıkla girdi ozaman bana demişti al diye beceremem diye almamıştım şimfi denemek için aldm yine beceremedm heralde bana uygun değil aldığım çünkü bunlarında çeşitleri ve bedenleri var
Ask_hosmus canım doktorlar vajina genişletmez diyor internetten bi araştır istersen tabi kullanıp kullanmamak tercih
- Düzenlendi
Arslan60 çocuğun var mı yani hiç doğum yaptın mı hangi bedeni aldın ki
Ask_hosmus yok yok benide bulandırıyor düşünmesi bile🤮
Eskobar güzelim orkid varken 😂
Ask_hosmus tamam oda güzel değil ama kap ne biliyim sokuyon çıkarıyon halden hale giriyor 🤮
Arslan60 aslında çok kullanışlı bir urunmus kullanan çok tanıdığım var ama bende beceremedim gerçekten