Eskobar sana göre herşey belli canim yeni kullanan için yeni öğrenen kişi için herşey belli değil kurcalayarak öğreniyorsun bende kurcalarim araştırma yapım vardır. Ve girdiğimde o tarz şeyler çıktı. Şikayetçi olmam. Tabiki de saçma değil çünkü telegrami milyonlarca insanlar kullanıyor çoluk çocuk demeden. Onlarda benim gibi bu şekilde karşılaşabilirler. Ve bu çok üzücü uzucuden ziyade. Çok vahim bir durumm. Şikayet edeer gibi açmadım zaten postu muhabbet amaçlı açtım bende böyle çıktı herkes de öyle çıkacak diye birşey yok. Yorumlarda çıkan da olmuş cikmayanda. Siz yeni aldiginizda kurcalamamissinizdir direk başka gruplara katılarak manipüle etmissinizdir. Daha sonra öyle birşey olmamıştır çünkü manipüle olmuştur zaten o neyle ilgilenirsen daha sonra önüne o gruplar çıkar. Ama ben yeni actığım için kullandığım uygulamayi da bilmem gerekiyor. nerde ne özelliği var diye. Manipüle olmadığı icin benim önüme ilk o tarz gruplar çıkardı. Bende bunu paylaşmak gereği duydum.. hem sohbet muhabbet hem de öğrenmek için