Bsrkaya Eskobar yaa telegram kullanmayi mi bilmiyorsunuz anlamadim kii.. BEN YENİ YUKLEDİGİM İCİN KURCALİYORUM karşıma çıktım yazdım Okey .. sonuç bu sadece. Gruplar zaten yakınlardaki konumlardan oluyor yeni olduğu için aktifleştirmek icin. Uyarı vermiyor grup olduğu için burda önemli olan benim girmem değil keyfimin kahyası. Girerim girip buraya yazacak da degilim. Girdiysem girdim de derim kime ne 😏Bu kadar açık olan bir platform da bu kadar açık alelen paylaşımlar olmasi. Ben bunu muhabbet olarak post actim. Ama nasıl okuduysaniz bilmiyorum dolunay falan mı var anlamadimm herkes bı gergin. Gereksiz yere. Fazlaa ciddiye almışsın olayi. Bilgin yoksa yorum yapmana gerek yok böylelikle polemiğe girip yorulmayiz. 👏🏻
Eskobar Bsrkaya gerginlikle alakası yok benim demek istediğim sadece herşey belli yani ne işim var benimde yakındaki grupları inceleyeceğim saçma sapan kişiler var onlar yeter bide tanımadığım insanlarla ne işim var yani ben şimdiye kadar bakmadım bakmadığım içinde görmedim sen bakmışsın kurcalamışsın görmüşsün burda şikayetçi olman saçma olmuş sadece ondan dedim kurcalarsan görürsün diye ya değilse banane kim ne halt ederse etsin ne yaparsa yapsın namus bekçisi falan değilim o yönede çekmedim yani söylediğini
Bsrkaya Angellove2010 ayy cokk şükür benim gibi biri çıktı. 🤗 Yok girmissindir öyle gelmistir bakmışsın gormussundur. Sanki teknoloji cahiliyiz. Bilmiyoruz. Bakıp göreceğimi vee girip geleceğini muthisler gerçekten 👏🏻 neysee bende şok oldumm. Bende dün yüklediğim için onun şokuyla post açmıştım muhabbet olarak burada daha çok şok oldum orası ayrı 😂
Marbled Bsrkaya İyi niyetle ne alakası var? 😂 Yine söylüyorum bakarsan görürsün. Ee sen de baktığın için gördüğünü kabul ediyorsun. Daha uzatmanın gereği ne yani…
Piko2021 Bsrkaya bende var ama hiç öyle şeyler görmedim whatsap nasılsa telegramda öyle siz nasıl gördünüz anlamadım
Bsrkaya Eskobar sana göre herşey belli canim yeni kullanan için yeni öğrenen kişi için herşey belli değil kurcalayarak öğreniyorsun bende kurcalarim araştırma yapım vardır. Ve girdiğimde o tarz şeyler çıktı. Şikayetçi olmam. Tabiki de saçma değil çünkü telegrami milyonlarca insanlar kullanıyor çoluk çocuk demeden. Onlarda benim gibi bu şekilde karşılaşabilirler. Ve bu çok üzücü uzucuden ziyade. Çok vahim bir durumm. Şikayet edeer gibi açmadım zaten postu muhabbet amaçlı açtım bende böyle çıktı herkes de öyle çıkacak diye birşey yok. Yorumlarda çıkan da olmuş cikmayanda. Siz yeni aldiginizda kurcalamamissinizdir direk başka gruplara katılarak manipüle etmissinizdir. Daha sonra öyle birşey olmamıştır çünkü manipüle olmuştur zaten o neyle ilgilenirsen daha sonra önüne o gruplar çıkar. Ama ben yeni actığım için kullandığım uygulamayi da bilmem gerekiyor. nerde ne özelliği var diye. Manipüle olmadığı icin benim önüme ilk o tarz gruplar çıkardı. Bende bunu paylaşmak gereği duydum.. hem sohbet muhabbet hem de öğrenmek için
aykirikadin Öyle şeyler çıkabilir.tüm sosyal medya onlara dolu,,herkese süpriz yapı çıkabilir.. boşver geç telegramda kullanşlı.kullan..
senOlsanBari Bsrkaya o tarz şeyleri arayıp bulmak istemedim ki neden böyle bişey aklıma gelsin durup dururken de karşıma çıkmadı şaşırdım açıkçası